Strešné krytiny RUUKKI: najdlhšia záruka s bonusom

3. okt 2016

Staviate či rekonštruujete dom? Alebo premýšľate nad tým, že by ste chceli zmeniť strechu nad hlavou? Fínske strešné krytiny RUUKKI ponúkajú oceľové strešné krytiny s 50 ročnou zárukou, ktoré nezaťažia strešnú konštrukciu, ľahko sa montujú a v práve prebiehajúcej jesennej akcii prinášajú aj možnosť získať mimoriadny bonus.

Strecha nad hlavou, to je pre mnohých z nás v prvom rade esteticky pekná úprava domu, ktorá vydrží v každom počasí, ochráni pred dažďom i slnkom. Ideálne by mala byť dostatočne trvácna s ľahkou montážou i údržbou a s dobrými izolačnými vlastnosťami. Ak navyše ponúkne aj odľahčenie strešnej konštrukcie, tak sa priblížime k ideálu. Alebo ku fínskym strešným krytinám RUUKKI.

Ľahkosť a kvalita
Oceľovým strešným krytinám RUUKKI a plechovým odkvapovým systémom môžete veriť. Spoločnosť totiž bez problémov ponúka najdlhšiu záruku na trhu: unikátnych 50 rokov na krytinu a 20 rokov na odkvapový systém. Krytiny z ocele so zinkovaním a obojstranne aplikovanou ochrannou vrstvou majú oproti iným strešným krytinám viacero výhod.

  • V prvom rade sú ľahšie ako pálené či betónové krytiny, čo spôsobuje, že ich preprava je lacnejšia a ekologickejšia.
  • Tak isto je manipulácia s nimi priamo na stavbe jednoduchšia a vďaka svojej ľahkosti zaťažujú strešnú konštrukciu omnoho menej.
  • RUUKKI krytiny sú temer na 100 % recyklovateľné a teda šetrnejšie k životnému prostrediu.
  • Ich povrch môže navyše ponúkať rôzne farebné krytie, ktoré môžete dokonale zladiť s farbou fasády.

Okrem samotnej krytiny ponúka spoločnosť RUUKKI aj odkvapové systémy a bezpečnostné prvky, akými sú rebríky, strešné lávky a snehové zábrany.

Nečakajte s rozhodnutím
Ak premýšľate nad novou strechou či rekonštrukciou, práve teraz je ten najlepší čas. Počas septembra a októbra 2016 pripravil RUUKKI pre stavebníkov, ktorí budujú svoju novostavbu či rekonštruujú, výhodnú ponuku. Pri nákupe novej strešnej krytiny značiek RUUKKI Classic, Armorium, Adamante, Monterrey a Finnera (okrem krytín Monterrey a Decorrey v triede kvality Ruukki 30) získate zadarmo podstrešnú fóliu alebo skrutky potrebné na montáž. Pri objednávke je samozrejmosťou dovoz krytiny a materiálov priamo na stavbu , technické poradenstvo a montáž certifikovanými firmami.

RUUKKI navyše ponúka jesenný bonus: pri nákupe u certifikovaných predajcov spoločnosti je každý desiaty zákazník, ktorý si kúpi viac než 100 m2 strešnej krytiny s príslušenstvom, odmenený po registrácii e-mailom. Súťaž platí na nákupy do 31. októbra 2016.

Viac informácií o strechách Ruukki a podmienkach aktuálnej akcie sa dozviete na www.ruukkistrechy.sk.