Smart riešenia pre vaše okná a dvere

22. máj 2017

Predstavte si vaše moderné bývanie. Čo vo Vás táto predstava evokuje? Pekný vzhľad, atraktívny dizajn, miesto kde sa cítite príjemne a pohodlne? V dnešnej uponáhľanej dobe sa práve na komfort kladú veľké nároky a ľudia sa snažia čo najviac zjednodušiť svoje každodenné rutiny. Aby sme opäť o niečo prispeli k zvýšeniu Vášho pohodlia, Kalypso Vám prináša SMART riešenia pre vaše okná, dvere, žalúzie či garážovú bránu.

Flexibilita a komfort na prvom mieste

SMART riešenia sú inteligentné riešenia pre vašu domácnosť, ktoré uľahčujú bežný život. Vďaka senzorom na jednotlivých zariadeniach, ich následnom prepojení a aplikácií vo vašom smartphone môžete mať vaše bývanie pod kontrolou z akéhokoľvek miesta na svete. Ovládanie vchodových dverí či garážovej brány alebo regulácia prirodzeného svetla v dome na diaľku sa môže stať aj pre Vás samozrejmosťou.

Zabudlo si vaše dieťa kľúče a potrebuje sa dostať domov? Žiaden problém. Stačí zopár jednoduchých klikov na vašom tablete či smartphone a vchodové dvere otvoríte odkiaľkoľvek. Navyše ste informovaný o stave objektu, keďže aplikácia Vám ponúkne informáciu či sú dvere otvorené alebo zavreté. To isté platí aj v prípade neželaného vniknutia – systém Vás môže automaticky upozorniť na neoprávnenú manipuláciu. Sused by si od Vás rád požičal vŕtačku, ale vy sa práve nachádzate na dovolenke s rodinou? Hravo mu umožnite vstup do garáže aj priamo z pláže a uvidíte ako ho to poteší.  

Vytvorte si príjemnú atmosféru

Máte alebo plánujete vo vašom dome veľké presklenia, ktoré obytný priestor opticky zväčšia a presvetlia? Aby ste mali intenzitu slnečného žiarenia vo vašej obývačke či spálni pod kontrolou, rozhodne sa oplatí investovať do exteriérových žalúzií. Vďaka pohonom Somfy IO a systému Tahoma Premium ich ovládate mobilným telefónom, tabletom či diaľkovým ovládačom. Môžete si nastaviť uhol naklápania lamiel podľa vašich predstáv, aby ste pustili do priestoru presne toľko slnečných lúčov, koľko potrebujete. Krokové naklápanie lamiel je dostupné aj prostredníctvom už spomínanej aplikácie. V zime vďaka preskleniam úspornejšie udržiavate teplo v miestnosti, v lete zase tieniaca technika pomáha vytvoriť príjemnú klímu. Odchádzate na dovolenku a neviete či nechať žalúzie spustené či vytiahnuté? Nemusíte si nad tým lámať hlavu. Vytvoriť príjemný chládok a zabrániť tak návratu do prehriateho domu si viete aj pár dní pred príchodom.

Systém Tahoma Premium pre inteligentné bývanie sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom, ktorý Vám prinesie pocit pohodlia, bezpečia a vďaka ktorému získate kontrolu nad domovom. Pre automatizáciu vašej domácnosti nie sú nutné nijaké stavebné práce, inštaláciu na  kľúč zabezpečujú naši odborníci. Vďaka bezdrôtovej technológií io-homecontrol® môžu byť jednotlivé zariadenia napájané do systému postupne. Okrem vchodových dverí, garážovej brány či žalúzií môžete do jedného celku prepojiť aj exteriérové a screenové rolety či ďalšie tieniace prvky a ovládať tak svoju digitálnu domácnosť odkiaľkoľvek.  Pre viac informácií o inteligentných riešeniach pre vaše okná a dvere neváhajte navštíviť stránku www.matporiadneokno.sk.