Signál zadarmo pre všetky televízory v domácnosti

7. dec 2015

Preč sú časy, keď sa celá rodina schádzala pred jediným televízorom, ktorý bol považovaný až za akúsi obdobu rodinného krbu. Aktuálne storočie je „storočím obrazoviek“. Dnes máme skoro v každej izbe televízor, či už bývame v byte alebo rodinnom dome. Ak spočítate, koľko televízorov máte v domácnosti, môže ich byť dokonca viac ako samotných členov rodiny.

Voľná telka zadarmo je tu pre všetky televízory
V súčasnosti je už väčšina televízneho signálu zakódovaná a na sledovanie digitálnej televízie je nutné objednať si  televíznu službu od niektorého z operátorov. Úplnou samozrejmosťou sa už bohužiaľ stal mesačný poplatok, a nič zásadné na tom nemení ani fakt, že ho zákazník získal za mnohokrát len kozmeticky zvýhodnenú cenu. Veď práve „poplatok“ je to magické slovo - keď je nízky, človek si ho príliš nevšíma, až keď ho spočíta tak býva prekvapený, koľko platí za televíziu, ktorá tu vždy bola zadarmo. Našťastie televízia zadarmo je tu naďalej s nami pod názvom Voľná telka. Ak ste zvyknutí na svojho poskytovateľa televízneho signálu a jeho programová ponuka vám vyhovuje, nie je nutné ju meniť, môžete si ju nechať na svojom hlavnom televíznom prijímači. Voľná telka však dokáže efektívne priniesť televízny signál na váš druhý, tretí, x-tý televízor jednoducho, bez zmlúv, bez viazanosti a bez poplatkov. Voľná telka je multiplatformová, stačí sa rozhodnúť či na príjem Voľnej telky využijete satelitnú parabolu alebo bežnú terestriálnu anténu.

Voľná telka úplne všade
Dokonca to nie je ani zložité. Ak máte v dome bežnú anténu nasmerovanú na príjem terestriálneho vysielania, nie je nič jednoduchšie ako tento signál rozviesť („rozbočiť“) aj k ďalším televízorom a bez problémov prijímať ponuku Voľnej telky (aktuálne 12 TV staníc a ďalšie stanice z ponuky Plustelky). Všetky modernejšie televízne prijímače už majú zabudovaný DVB-T prijímač, tak nie je nutné žiadne ďalšie zariadenie, stačí iba pripojiť kábel od antény do televízora.

Ak prijímate satelitné vysielanie z družice Astra 23,5E a máte privedený televízny signál aj na ďalšie televízory, pri ktorých máte satelitný DVB-S2 prijímač s Irdeto čítačkou, stačí vložiť prístupovú kartu Voľná telka a po naladení môžete sledovať televíziu bez mesačných poplatkov. V každej izbe si tak teraz môžete užívať aktuálnu programovú ponuku Voľnej telky zadarmo cez satelit: Jednotka (HD), Dvojka (HD), TV Joj, Wau, Plus, a rozšíriť ju dokonca o ďalšie voľne dostupné stanice TA3, TV Lux, TV8, ŠlágrTV, Óčko a ČT24. Navyše, teraz už aj satelitní diváci majú k dispozícii extra ponuku Plustelky v podobe bezplatného balíčka s kanálmi ČT1 SD a ČT2 SD. To všetko za 0 Eur mesačne!

Cenovo najdostupnejšia televízna platforma
Po krátkom pôsobení na televíznom trhu sa spoločnosti Towercom aj naďalej darí plniť sľub daný zákazníkom, že „Voľná telka prinesie televízne stanice do každej slovenskej domácnosti úplne zadarmo v spolupráci s vysielateľmi, ktorí sa rozhodli sprístupniť svoju programovú ponuku.“ Lacnejšiu ponuku tak na slovenskom trhu určite nenájdete.