Prejavte sa farbou

7. máj 2018

Žiada sa vám dizajn, ktorý bude prirodzene splývať alebo efektný kontrast, ktorý strhne pozornosť? Zaujať, a pritom neprekročiť rozpočet, môžete správnym výberom farby škáry.

Zariadenie kuchyne a kúpeľne patrí pri stavbe či rekonštrukcii medzi najnákladnejšie položky. Zaujímavé efekty pritom možno vytvoriť úplne jednoducho –vhodnou kombináciou veľkosti a farebnosti obkladu a škár. Zárukou dlhoročnej spokojnosti s výsledkom je kvalita výrobkov Mapei.

50 odtieňov Mapei

Mapei rozšíril ponuku odolných cementových a epoxidových škárovacích hmôt na viac ako 50 farebných odtieňov. Škárovacie malty Mapei dokonale vystihnú textúru akéhokoľvek druhu a formátu obkladového prvku, od keramiky po terraccotu a od kameňa až po mozaiku.

Pestré škáry možno kreatívne kombinovať s obkladom a dlažbou nielen v interiéri, ale aj na balkónoch a terasách, bazénoch, či s kameňom na vonkajších plochách. Dekoratívny efekt bude stáť za to.

Kvalitný základ

Škárovacie malty Mapei poskytujú okrem pestrej farebnej palety a dlhej životnosti celý rad ďalších výhod. Medzi kľúčové patrí jednoduché čistenie, stálofarebnosť a odolnosť proti tvorbe plesní. Vyznačujú sa nízkym obsahom organických prchavých látok (VOC) a sú certifikované v súlade s prísnymi medzinárodnými normami.

Epoxidové škárovacie malty (Kerapoxy, Kerapoxy Design a Kerapoxy CQ) zvládnu aj vysoké nároky na odolnosť na najexponovanejších a najviditeľnejších miestach. Povrch škáry je po vytvrdnutí dokonale hladký a úplne nenasiakavý, vďaka čomu majú škáry výrazne menší sklon ku zašpineniu a vzniku plesní.

Vynikajúci výsledok možno dosiahnuť aj pomocou cementových škárovacích mált (Ultracolor Plus, Keracolor FF). Povrch škáry je po vytvrdnutí hladký a kompaktný, vďaka čomu umožňuje jednoduchú a ľahkú údržbu.

www.skarujsmapei.sk

Päť kolekcií farebných nálad Mapei

NATURAL – pre dekory imitujúce prírodné materiály

ROMANCE – nežné farby pre pôvabný interiér

SERENE – jemné pastelové tóny pre harmóniu

TRADITIONAL – široká ponuka štýlových odtieňov sivej

GLAMOROUS – pre dizajnovo odvážnych