Povrchová úprava betónovej strešnej krytiny

2. máj 2023

Dobrá strecha je základ a mala by každému domovu poskytovať tú najlepšiu ochranu. Pri jej výbere sú dôležité ako jej funkčné vlastnosti, tak bezpochyby aj estetická stránka. Naša betónová strešná krytina vyniká nielen svojou pevnosťou a odolnosťou proti rozmarnému počasiu, ale aj svojim dizajnom. Vyberie si teda každý.

 

Povrchová úprava podľa vášho vkusu

Máte jasnú predstavu alebo zatiaľ len premýšľate, akú krytinu a jej povrchovú úpravu vybrať. Nedá sa zastierať, že kvalitná povrchová úprava predlžuje životnosť škridiel, zaisťuje rovnomernú farebnosť v celej ploche a farebnú stálosť. Škridly vyrábame v niekoľkých farebných odtieňoch a troch povrchových úpravách. Môžete si tak vybrať podľa svojho vkusu a charakteru stavby.

 

Druhy povrchových úprav

Poďme sa teraz zoznámiť s jednotlivými povrchovými úpravami. Na výber máte z troch variantov.

Povrchová úprava Elegant je matnou a vskutku elegantnou variantou. Ak dávate prednosť matnému vzhľadu, je táto povrchová úprava to pravé pre vás. Potom už stačí zvoliť, či vám viac vyhovuje model Beta alebo klasika Hodonka a vybrať z ponúkaných farebných odtieňov ten správny pre váš dom.

 

O nič menej elegantný nie je ani lesklý variant Briliant, ktorý dodá vašej streche ten správny šmrnc. Túto úpravu aplikujeme na modeloch krytiny Beta, Hodonka aj na modernom modeli Rota.

 

Inovatívna povrchová úprava Prima

Poslednou povrchovou úpravou, ktorú vám ponúkame, je inovatívna úprava Prima. Povrch týchto moderných betónových škridiel je obohatený o jemný mikrobetón. Tento mikrobetón vytvára dokonale hladký povrch a vďaka svojej najhladšej možnej úprave sa podobá glazúre pálených tašiek.

 

Hlavnou prednosťou tohto druhu úpravy je to, že si vďaka kvalitnému spracovaniu hravo poradí s rôznymi poveternostnými vplyvmi, ako napríklad prudký dážď, vysoké teploty alebo mráz. Vďaka samočistiacemu povrchu sa znižuje usadzovanie machu, ktorý môže po čase narušiť vzhľad každej strechy. Na výber je potom v rôznych farebných odtieňoch pri modeli Beta, model Rota je dostupný v čiernej farbe.

Nech už zvolíte akúkoľvek z povrchových úprav, s našimi škridlami a ich úpravami nesiahnete vedľa.