Popredný český výrobca širokého sortimentu betónového tovaru PRESBETON

8. máj 2017

Vonkajšie dlažby 

Spoločnosť PRESBETON vyrába rôzne druhy betónových dlažieb na vonkajšie použitie. Podľa hrúbky dlažby ich je možné použiť buď na pochôdzne, alebo prejazdové plochy, prípadne na plochy s vyšším zaťažením. Dlažby sú určené na použitie v súkromnom a verejnom sektore. Vzhľadom na širokú ponuku rozmerov, tvarov, farieb a povrchov sa hodia do akéhokoľvek exteriéru – spevnené plochy v okolí rodinných domov, chát alebo chalúp, dlažby na terasu, okolo bazéna, do záhrady a pod.

Murovacie prvky

Do tejto skupiny patria murovacie tvarovky, kamene alebo tehly určené na výstavbu plotov, múrikov, altánov, pergol, garáží a iných menších stavieb. Hladké a štiepané tvarovky FACEBLOCK patria medzi tradičné murovacie prvky. Otĺkané kamene CRASH BLOCK a CAKE BLOCK svojím vzhľadom pripomínajú staré otlčené múry. Jednoduchý a úsporný murovací systém SIMPLE BLOCK je určený na bezoárové murovanie. Zaujímavosťou sú originálne dizajnové tvarovky RONDE BLOCK, ktoré majú oválny tvar a je možné z nich stavať rovné i zaoblené steny. A nakoniec betónové lícové tehly, ktoré sa vyrábajú v hladkom alebo otĺkanom vyhotovení.

Prvky vonkajšej architektúry

Rozmanitá skupina výrobkov, do ktorej patria lavičky, sedáky, kvetináče, stoly, odpadkové koše, stojany na bicykle, skateboardové prvky a zároveň výrobky určené na ochranu, úpravu alebo ohraničenie rôznych plôch či spevnenie svahov: palisády, trávne lemy, okrasné steny a svahové tvárnice, záhonové obruby a bazénové lemy.

Schodiskové stupne a montované schodiská

Na zákazku a presne na mieru sa vyrábajú montované vonkajšie schodiská a schodiskové stupne – priame, oblúkové, nájazdové, rohové.

Všetky výrobky sú mrazuvzdorné, vybavené ochranným systémom a majú vysokú životnosť.

Viac na www.presbeton.cz