Pomôžeme vám zariadiť detskú izbu ako z rozprávky!

11. mar 2019

V živote rodiny je niekoľko úžasných okamihov, ktoré sú neopakovateľné a jedinečné. Jedným z nich je určite aj príchod nového člena rodiny. Keď má pribudnúť do rodiny dieťa, treba sa na jeho príchod dobre pripraviť. Okrem nákupu výbavy, kočíka a všetkých vecí, ktoré bude vaše bábätko potrebovať, je tu ešte niečo veľmi dôležité. Jeho vlastná dokonalá detská izba. 

Na čo treba myslieť okrem toho či sa viac hodí bledomodrá alebo lila
Jasné, prvý rok máte väčšiu radosť z detskej izby vy ako váš potomok. Ale netreba zabúdať, že v nej strávi minimálne 18 rokov svojho života a možno mu za čas pribudne braček alebo sestrička. Preto je pri jej zriadení či rekonštrukcii dobré myslieť viac krokov dopredu. Ten malý drobček pôjde do školy oveľa rýchlejšie ako si v tejto chvíli viete predstaviť a miesto jednej postieľky budete možno potrebovať dve. Chceme, aby ste si zariaďovanie a vymýšľanie, ako urobiť čo najkrajšie a najútulnejšie miesto pre vaše dieťa, užili.

Financie nebudú žiadny problém, máme pre vás skvelé riešenie
Keďže ide o nemalý zásah do rodinného rozpočtu nad rámec bežných výdavkov, je to ideálna príležitosť kedy sa treba obrátiť na svoju banku. VÚB banka chce byť pri najkrajších okamihoch vášho života. V aktuálnej ponuke prináša zvýhodnený spotrebný úver na rekonštrukciu. Ak si zoberiete úver vo výške 7 000 eur budete mať mesačnú splátku už od 99 eur mesačne po dobu 96 mesiacov. S pôžičkou teraz hravo zvládnete rekonštrukciu detskej izby, aj jej zariadenie. A môžete si tak vychutnať jedno z najkrajších období vo vašom živote.

A to nie je všetko - znížime vám úrokovú sadzbu
Teraz navyše môžete získať zľavu 2% z úrokovej sadzby ihneď pri čerpaní pôžičky, čo znamená, že od začiatku splácania budete platiť nižšiu splátku. Stačí na to splniť len niekoľko podmienok:
- riadne splácať úver a splácať ho minimálne polovicu doby splatnosti, minimálne 3 roky, 
- nechať si posielať na bežný účet sumu aspoň vo výške 2-násobku mesačnej splátky úveru.
Ak vám chodí na bežný účet výplata, tak máte podmienku splnenú. Navyše, ak to všetko splníte, po 18 mesiacoch vám vrátime poplatok za poskytnutie úveru.

A niečo navyše, aby bola radosť ešte väčšia
Chcete mať detskú izbu, z ktorej každý odpadne? Ak si  do 30. 4. 2019 zoberiete pôžičku od VÚB a zaregistrujte sa na webe, budete zaradení do súťaže o 3 architektonické návrhy na mieru v rukopise štúdia Rules.