Pohodlný spôsob zabezpečenia ochrany vášho majetku

23. sep 2016

 

Poistenie bytu, rodinného domu, domácnosti a zodpovednosti za škodu spôsobenú nechtiac niekomu inému si môžete uzavrieť už aj priamo z pohodlia svojho domova, kedykoľvek – 24 hodín denne.

Pri uzavretí poistenia nie je potrebné dokladať žiadnu fotodokumentáciu. Po zadaní potrebných údajov dostanete (na vašu mailovú adresu) návrh na uzavretie poistnej zmluvy, pričom prvú platbu je možné zaplatiť hneď prostredníctvom platobnej brány CardPay priamo na stránke poisťovne. Aj v online verzii poistenia bývania sa dá uplatniť vernostná zľava a nadštandardné asistenčné služby získate zdarma. Využijete ich v prípade technickej havárie v domácnosti, zablokovania dverí či zámkov a podobne.

Poistenie bývania rýchlo a jednoducho, bez zbytočného papierovania vyriešite po kliknutí na wuestenrot.sk. Tomu sa povie poistenie domova priamo z domova. Poistná ochrana domu a domácnosti je dôležitá celoročne, nielen v súvislosti s prírodnými živlami ako je požiar, úder blesku, povodeň, krupobitie, pád stromov či iné nástrahy, ale aj v súvislosti so zlodejmi (tí svoju návštevu neohlásia), a tiež s neopatrnosťou členov domácnosti. Každý majiteľ nehnuteľnosti, bytu či domu, by mal myslieť na ochranu svojho majetku.

Wüstenrot poskytuje komplexné poistenie bývania so širokým poistným krytím už v základe poistenia, vrátane rizika krádeže či vlámania, bez nutnosti ďalších pripoistení. V porovnaní s finančnými nákladmi, ktoré by bolo potrebné uhradiť v prípade škodovej udalosti, je výška ročného poistného zanedbateľná. Navyše, teraz získate komplexné poistenie pre kompletné katastrofy so vstupnou zľavou až 25 %. Aj napriek poistnému zabezpečeniu svojho bývania však nezabudnite pred odchodom z domu zavrieť okná, nehnuteľnosť zamknúť, skontrolovať, či sú vypnuté všetky spotrebiče a zastavená voda.

wuestenrot.sk , *6060 (0850 60 60 60)