Podkrovné schody od J.A.P. Slovakia? Praktické riešenie v dizajnovom kabáte!

8. máj 2023

Každý majiteľ podkrovných či iných priestorov ocení komfortný a bezpečný prístup. Je jedno, či ide o novostavbu alebo objekt pred rekonštrukciou. Pre oba varianty existuje pohodlné a dostupné riešenie v podobe podkrovných schodov.

Podkrovné schody uvíta každý, kto si nemôže v danom priestore dovoliť klasické schodisko a potrebuje ušetriť čo najviac miesta. Ponuka tradičného výrobcu J.A.P. Slovakia je široká a zmysluplná. Premyslene ponúka riešenie v každom detaile a zahŕňa podkrovné schody do stropu aj do steny, schody sťahovacie aj skladacie, zateplené, protipožiarne, pre nízkoenergetické a pasívne domy.

Sťahovacie podkrovné schody do stropu vyrába J.A.P. Slovakia hneď v niekoľkých variantoch. Všetky majú moderný, minimalistický dizajn, ktorý sa snúbi s praktickosťou. Po zasunutí dverí zostane len hladký strop a v žiadnom prípade nenaruší vzhľad interiéru. V základnej ponuke nájdete tri varianty schodov LUSSO. Vyberte si sami, či potrebujete schody jednoduché alebo zateplené, prípadne s protipožiarnou izoláciou a tepelnou vložkou vo vnútri veka. Pokiaľ hľadáte protipožiarne schody, ktoré spĺňajú prísne požiadavky pre nízkoenergetické a pasívne domy, priberte do výberu aj modely ARISTO a KOMBO.

Podkrovné schody LUSSO PP, foto: J.A.P. Slovakia

Podkrovné schody ARISTO PP, foto: J.A.P. Slovakia

Podkrovné schody KOMBO PP, foto: J.A.P. Slovakia

Do interiérov, kam nie je možné inštalovať schody do stropu, ale do steny, je v hre zaujímavá „vychytávka“, model VERTICALE. Podkrovné schody VERTICALE majú drevotrieskové veko na zabudovanie do murovanej priečky. U tohto výrobku ponúka J.A.P. Slovakia možnosť vytvoriť rám v atypických rozmeroch. Ďalšou výhodou je veľmi jednoduchá manipulácia pri rozkladaní či skladaní. Naozaj nemusíte mať obavy, všetka manipulácia je hračkou.

Podkrovné schody VERTICALE, foto: J.A.P. Slovakia

Pri všetkých modeloch využíva výrobca tie najkvalitnejšie materiály, ktoré zaručujú odolnosť aj dlhú životnosť. Neoceniteľná je aj ich stabilita. Kto by sa nechcel pri používaní schodov cítiť bezpečne. Pri povalových schodoch J.A.P. Slovakia tomu tak je. Celková konštrukcia odolá vysokej záťaži a navyše schody spĺňajú požiadavky na tepelnú a požiarnu odolnosť pre maximálnu bezpečnosť.

Konateľ J.A.P Slovakia, Petr Paksi dopĺňa: „Emóciam sa vo svojej práci nevyhýbame. Nestaviame však vzdušné zámky ani schody do neba. Pri konštruovaní a výrobe, a to nielen podkrovných schodov,  sa usilujeme o čo najväčšiu mieru dokonalosti, aby výsledný produkt bol po všetkých stránkach precízny v každom detaile a prinášal zákazníkom najvyššiu mieru úžitku“. Pokiaľ premýšľate o inštalácii podkrovných schodov, nechajte sa inšpirovať na stránkach www.jap.sk, nájdete tam aj rady skúsených profesionálov.