Nový rad dizajnových radiátorov – v duchu sloganu „when form follows function“

31. okt 2022

Dizajnové radiátory Zehnder z novej kolekcie Studio Collection predstavujú tú najvyššiu kvalitu. Hlavnú úlohu tu hrá inovatívny dizajn a technológia, rovnako ako aj ich vzájomná harmónia, v duchu sloganu „when form follows function“, teda „keď tvar nasleduje funkčnosť“.

V tejto novej prémiovej kolekcii nájdete modely ako elektrický vykurovací modul Zehnder Zenia, ale aj pozoruhodný radiátor so skleneným povrchom Zehnder Deseo Verso. Integrácia výrobkov donedávna prezentovaných pod značkou Runtal rovnako zjednodušuje výber a uľahčuje prístup k ucelenej ponuke.

Dizajnovo vydarené, ale súčasne vysoko funkčné

Príjemný a pekný priestor – miesto, kde môžete relaxovať a privítať svojich priateľov. Taký priestor, v ktorom sa skutočne môžete cítiť ako doma. Zehnder Studio Collection oslovuje všetkých, ktorým sa páčia dizajnové výrobky a zároveň vyžadujú vysoko funkčné riešenia.

Zehnder Studio Collection – viac informácií

Vzhľadovo príťažlivé radiátory môžu predstavovať výrazný vizuálny prvok vo vašom domove. Inšpirujte sa.

Zehnder Alban

Dizajnový koncept stvorený pre puristov – dokonalé línie, ploché strany a pravé uhly. Mimoriadne  praktický hranatý radiátor, na ktorý možno uteráky zavesiť bez námahy jednou rukou. Zehnder Alban z kolekcie Studio Collection, vyrobený z ručne leštenej vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Jednoduchý elegantný dizajn s príjemne nahriatymi uterákmi, kedykoľvek ich potrebujete. Možnosť inštalácie v pravo- aj ľavoorientovanom vyhotovení.

Zehnder Archibald

Vždy k vašim službám. Tento unikátny dizajnový radiátor je elegantný a vysoko funkčný. Zehnder Archibald z programu Studio Collection je dokonalým praktickým kúpeľňovým doplnkom, ktorý nahreje a osuší vaše uteráky a vytvára príjemnú komfortnú klímu. Jeho tvar, vytvorený z jedinej oceľovej rúrky, je natoľko pozoruhodný, nakoľko je jedinečná jeho konštrukcia. Štýlový interiérový doplnok od návrhára Lea Salzeda v sebe spája funkčnosť s výnimočným dizajnom. Dostupný v chróme, ale aj v takmer 50 farbách.

Zehnder Chime

Atlét vo svete radiátorov – výkonný, sebavedomý dizajn, zložený z elegantne zaoblených guľatých rúrok. Voľný prístup zo strany umožňuje pohodlné nasunutie a sušenie aj veľkých osušiek. Zehnder Chime: asymetrický radiátor s guľatým dizajnom, vyrobený z ručne leštenej, vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Môže byť inštalovaný s vodorovnými rúrkami vľavo alebo vpravo. Zehnder Chime oživí vašu kúpeľňu svojou výraznosťou a prináša dodatočný bonus v podobe nádherne zohriatych uterákov.

Zehnder Folio Glass

Či už v temnej čiernej, snehobielej, alebo dokonca ako zrkadlo, radiátor Zehnder Folio Glass z programu Studio Collection sa vďaka svojmu elegantnému sklenenému povrchu harmonicky začlení do interiéru. S extrémne plochou konštrukciou iba 8 mm tenkou, uzavretým obvodovým profilom a jemne sa zužujúcou siluetou zaujme Zehnder Folio Glass svojím neobvykle ľahkým vzhľadom. Dizajn skleneného povrchu, ktorý akoby sa vznášal v miestnosti, je výsledkom inovatívnej technológie. Ovládanie pomocou diaľkového ovládača alebo priamo na čelnej ploche je maximálne štýlové a pohodlné.

Zehnder Zenia

Revolučný elektrický vykurovací modul Zehnder Zenia vyhrieva kúpeľňu infračervenými sklenenými sálavými dvierkami a výkonným vykurovacím ventilátorom. To všetko v jedinom zariadení v minimalistickom dizajne, ktorý možno dokonale začleniť do modernej kúpeľne. Zehnder Zenia rýchlo dodáva príjemné teplo a zaisťuje maximálny komfort v kúpeľni nezávisle od systému ústredného vykurovania. Jednoduché a intuitívne ovládanie základných funkcií umožňuje dotykový panel. Individuálne nastavenie programov a intervalov nahrievania osušiek pohodlne zariadite prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Dizajnové radiátory z kolekcie Studio Collection predstavujú najvyššiu kvalitu Zehnder v spojení s jedinečnosťou, dôrazom na detail a exkluzivitu.

Ďalšie modely nájdete v online prehľade, ale tiež vo vytlačenom katalógu Hrejivé teplo.

Prehľad dizajnových radiátorov vrátane kolekcie Zehnder Studio Collection