Nové Internorm okno KF 510- ocenené Zlatou plaketou

23. máj 2022

Plastové alebo plast-hliníkové okno KF 510 od spoločnosti Internorm je jednou z noviniek 2022 a na výstave Coneco Racioenergia získalo ZLATÚ PLAKETU za unikátny typ kovania so špičkovými parametrami. Toto okno je prísľubom kvality, dizajnu a bezpečnosti pre ten najvyšší komfort bývania.


 

Dokonalé spojenie dizajnu a technológie: V modeli okien Internorm KF 510

          
Revolučný prístup k dizajnu prémiového okna KF 520 sa pri modeli KF 510 od spoločnosti Internorm stáva novým štandardom: Extrémne úzky rám zvyšuje podiel skla, a tým umožňuje čo najväčší možný dopad svetla. Okrem puristického dizajnu okien zaručuje jedinečný a bezkonkurenčný uzamykací systém I-tec Secure aj vynikajúcu ochranu proti vlámaniu: Namiesto vyčnievajúcich uzamykacích čapov používa spoločnosť Internorm integrované uzamykacie klapky, ktoré prakticky znemožňujú vypáčenie okna. Vďaka tomuto systému sa v ráme nenachádzajú žiadne vyčnievajúce časti kovania, čo uľahčuje čistenie a údržbu hladkého povrchu.

Internorm KF510-I-tec Secure

 

„S oknom KF 510 ponúka Internorm nový dizajnový štandard pre širokú cieľovú skupinu. V kombinácii s našou patentovanou a prelomovou technológiou uzamykania I-tec Secure nastavujeme nové štandardy v celom oknárskom priemysle z hľadiska bezpečnosti a inovácií,“ hovorí o inovatívnom produkte spolumajiteľ spoločnosti Internorm Christian Klinger.

Prémiová povrchová úprava skla ECLAZâ je už súčasťou štandardnej výbavy všetkých okien Internorm. 77 % priepustnosť svetla a 60 % priepustnosť energie zabezpečuje výrazne viac denného svetla a vyššiu energetickú účinnosť. Jedná sa o okno, ktoré je na prvý pohľad s najväčšou stavebnou hĺbkou, pritom s najmenšou pohľadovou šírkou na trhu. Extrémne úzky rám zvyšuje podiel skla a tým umožňuje čo najväčší možný prestup svetla. Zvlášť pri malých rozmeroch okien. Zateplenie v komore pred oceľovou výstuhou garantuje špičkové tepelnoizolačné vlastnosti pri dokonalej stabilite rámu s rokmi osvedčenou oceľovou výstuhou. Oceľ už nie je slabé miesto rámu.

Internorm KF510 plast-hliníkové okno

 

Vďaka I-tec Insulation izolačný granulát rovnomerne vypĺňa komory okna po celom obvode, čím zlepšuje tepelnú izoláciu. Plne integrovaný uzamykací systém I-tec Secure zaisťuje nielen maximálnu bezpečnosť, ale aj jednoduché čistenie. Celoobvodové spojenie sklenenej tabule s oknom – I-tec Zasklenie zaisťuje vynikajúcu stabilitu a ochranu proti vlámaniu. Hranatý dizajn krídla a rámu je ideálny pre architektonický štýl home pure modernej a puristickej architektúry.

 

Internorm prináša inovácie a trendy v dizajne   


Spoločnosť Internorm je už mnoho rokov priekopníkom a novátorom v oknárskom odvetví. Už v minulosti na seba hornorakúsky výrobca okien upozornil revolučnými technológiami a vášňou pre nové výrobné trendy, pričom stanovil nové štandardy, ktoré neskôr prevzal ako normu celý oknársky priemysel v Európe. Či už ide o trojité zasklenie, lepenie izolačného skla v ráme krídla, revolučnú inovatívnu sériu, na trhu známu pod názvom I-tec, prémiové produkty alebo digitálne inovácie v oblasti servisu: Internorm pravidelne potvrdzuje svoje vedúce postavenie vo vývoji okenných a dverových systémov orientovaných na budúcnosť.

Viac info na www.internorm-okna.sk