Nízkoenergetické drevostavby, budúcnosť úsporného a komfortného života

19. okt 2015

Spoločnosť ATRIUM SK, špecialista na drevostavby už 11 rokov vytvára aj na Slovensku domovy, v ktorých sa zákazníci cítia príjemne. Využíva pri tom ekologické materiály s vynikajúcimi tepelno-technickými parametrami. Vytvára tak zdravé a nízkoenergetické bývanie. Ako je to možné?

ATRIUM SK vytvára bývanie, ktoré je zrkadlom predstáv klientov a zároveň zosumarizovaním odborných skúseností expertov spoločnosti. Pomoc a znalosti odborníkov sú neoceniteľné, každá ich rada klientom šetrí čas i náklady.Vysnívaný domov už nemusí byť len snom.
Snom mnohých budúcich majiteľov ich vysnívaného domu je bývanie v nízkoenergetickom príbytku, v ktorom by bolo prepojenie medzi interiérom a exteriérom čo najcitlivejšie. Farby exteriéru sa odrážajú aj v interiéri a design či výber materiálov sú jednotné. Všetky predstavy a požiadavky klientov sa môžu stať skutočnosťou. Zrealizuje ich pre Vás spoločnosť ATRIUM SK, odborník na drevostavby.


SNÍVATE O ŠTÝLOVOM I POHODLNOM BÝVANÍ?
Odborníci ATRIUM SK vám ponúknu nápady, predstavy a riešenia. Vyhrievaný bazén, francúzske okná, terasa... Ako budú presvetlené miestnosti domu, vám odborníci sprostredkujú prostredníctvom programu, ktorý umožňuje nasimulovať, kam svieti slnko počas celého roka, v ktorúkoľvek čas dňa. Presvetlené miestnosti prirodzeným svetlom a pasívne tepelné zisky v zimných mesiacoch šetria vaše náklady a vytvárajú príjemnú atmosféru.


O TRETINU MENEJ ZA ENERGIE
Výdavky na energie v nízkoenergetickom dome sú naozaj nízke. Ak túžite po bývaní so saunou či vyhrievaným bazénom, nemusí to byť nereálne. I keď na ich prevádzku využívate elektrinu, za energie zaplatíte v prírodnom a presvetlenom nízkoenergetickom dome značky ATRIUM SK až o tretinu menej než v byte s rozlohou 130 m2.


AKO REAGUJÚ MAJITELIA DOMU?
„V celom dome máme podlahové kúrenie. Pre tepelnú pohodu nám v zime stačí priložiť dve tri polienka do krbu a teplota rýchlo vystúpi na 25-26°C. V letných horúčavách zase príjemnú vnútornú teplotu udržiava kvalitná konštrukcia domu, vďaka ktorej sa neprehrievajú steny a vonkajšie hliníkové rolety,“uviedli spokojní majitelia nízkoenergetického domu Kamila a Stanislav.


Bývajte v zdravom, energeticky výhodnom a štýlovom dome. Viac na www.atrium-sk.sk.