Náš tip: pri zatepľovaní využite aj bezplatné konzultácie

14. sep 2015

Zatepľovacia sezóna je v plnom prúde. Zima je predo dvermi a každý stavebník sa snaží využiť príjemné jesenné počasie na ukončenie projektov. Keďže správne zvolené postupy sú pri zateplení kľúčové, práve v tomto období Isover ako jediný výrobca polystyrénu  na Slovensku ponúka konzultácie od obchodno-technických poradcov.

Popri technických poradcoch dokážu kvalifikované odpovede poskytnúť aj pravidelne školení pracovníci na predajných miestach. Kontakty na obchodno technických poradcov ISOVERu ako aj  zoznam distribučných partnerov  nájdete na www.isover.sk

„Nákupom stavebného materiálu sa projekt zďaleka nekončí. Jeho správna aplikácia je mnohokrát kľúčová. Dnešné projekty sú náročnejšie a naša dennodenná skúsenosť ukazuje, že prítomnosť obchodno-technických poradcov ušetrí stavebníkovi starosti aj prípadné náklady vyvolané chybami,“ upozorňuje Vladimír Balent, špecialista spoločnosti Isover.
Obchodno-technickí poradcovia nachádzajú svoje uplatnenie aj pri naoko jednoduchom zateplení polystyrénom. Napr. pri realizácii zateplenia plochej strechy rodinného domu polystyrénom, pomôžu s výberom optimálneho riešenia, návrhom hrúbky izolácie a tiež pomôžu vypracovať kladačský plán  spádovej vrstvy a následne podľa neho na mieru vyrobiť a narezať spádové a podkladové dosky.

„Málo ľudí vie, že náš polystyrén vyrábame v Trnave. Pri náročných problémoch tak naši poradcovia priamo konzultujú so špecialistami z výroby. Takto dokážeme veľmi pružne vyriešiť prakticky každý problém,“ hovorí  Vladimír Balent.
Polystyrén patrí v stavebníctve medzi najpoužívanejšie materiály. Aj tu sa však  jednotlivé značky výrazne líšia. Polystyrény Isover prechádzajú prísnym monitoringom. Kvalitu, správnu výrobu aj aplikáciu polystyrénu určuje  6 právnych predpisov a 6 technických noriem. Tieto pozorne stráži monitoring špecializovaného združenia aj interné testy priamo vo výrobnom závode v Trnave. Výsledkom je vysoká stálosť a kvalita, ktorá sa dostáva stavebníkovi. 

www.isover.sk