Nápadité záhradné riešenia

16. mar 2017

Základným charakter vašej záhrady určuje jej architektonické rozčlenenie, a s tým spojené úžitkové plochy vytvorené samotnou exteriérovou dlažbou. Dlažba môže byť použitá kdekoľvek okolo vášho domu - od príjazdovej cesty, cez terasu až do záhrady. Vďaka jej farebnej a rozmerovej rozmanitosti a rôznym vzorom pokládky, ponúka individuálne a kreatívne architektonické riešenia. Spoločnosť Semmelrock Stein+Design má vo svojej ponuke široké spektrum dizajnových exteriérových dlažieb a platní.
Riviera platne

Dizajnová dlažba skrášli plochy okolo domu
Veľké formáty s rovnými hranami sa dokonale hodia k modernej architektúre. Otĺkané dlažby majú vzhľad prirodzene opotrebovaného povrchu a vytvárajú veľmi naturálnu a harmonickú atmosféru. Spoločnosť Semmelrock pripravila pre svojich zákazníkov Špeciálnu jarnú ponuku „NaBETÓN top dlažba“, kde nájdete vybrané dlažby,  platne, plotové systémy za špeciálne ceny.

Oživte záhradu schodiskom 
Schodisko prináša do vašej záhrady novú dynamiku. Spojte jednotlivé úrovne rôznymi prechodmi a tešte sa z niečoho nového. Vďaka systému Semmelrock Concept dlažbu a schody jednoducho skombinujete a vytvoríte harmonický a jednotný vzhľad vašej záhrady.
Bradstone Madoc múr a Bradstone Mountain Block

Praktické záhradné chodníčky
Zatraktívnite trávnatú plochu tvarovanými cestičkami, ktorými zároveň zamedzíte aj neželanému vyšliapaniu trávy. Zvoľte si napríklad nášľapné kamene alebo doskové platne k vytvoreniu nenáročného a elegantného chodníčka.

Vodné plochy v záhradke
Malé vodné plochy sa čoraz častejšie stávajú súčasťou rodinných domov. Pri správnej voľbe jednotlivých prvkov získate oázu pokoja a oddychu

Zvýšené záhony
Zvýšené záhony slúžia ako dekoračný prvok záhrady ale súčasne plnia aj praktickú funkciu. Môžete v nich pestovať obľúbené kvety, kríky alebo liečivé bylinky pohodlne postojačky a bez väčšej námahy. Okrem klasických vyvýšených kvetináčov môžete záhony spestriť výstavbou jahodovej či bylinkovej pyramídy. 
Svahová tvárnica

Náladovú atmosféru vďaka osvetleniu
Správne záhradné osvetlenie dodá terase, záhrade či chodníkom okolo domu výnimočný efekt, obzvlášť po západe slnka. Moderná a energiu šetriaca technológia, pevná a vysokokvalitná povrchová úprava a jednoduchá montáž sú kľúčom k univerzálnym dizajnérskym riešeniam. Osvetľovacie prvky Semmelrock môžu byť použité takmer so všetkými dlažbami, platňami a prvkami rovnakej značky.
Neónové LED pásy

Grafický návrh plochy zdarma
Vo vzorkovej záhrade v Seredi si môžete pozrieť, porovnávať aj vyskúšať dlažbu, ktorá sa najlepšie hodí do vašej záhrady. Semmelrock vám na ploche 4000 m2 prináša inšpirácie pre stvárnenie terás, chodníkov, námestí a rôznych iných plôch. Nájdete tu aj možnosti stvárnenia doplnkového sortimentu. Ak ste objavili dlažbu, ktorá sa vám páči a nie ste si istí, či je vhodná pre váš projekt? So službou grafického návrhu plochy zdarma spoločnosť Semmelrock Stein+Design prenesie váš sen na papier. Súčasťou grafického návrhu je aj špecifikácia použitých výrobkov a výpočet množstva potrebný k realizácii.

Dizajnové dlažby a platne pre terasy a záhrady 

Semmelrock Stein+Design
Trnavská cesta 3728
926 01 Sereď
www.semmelrock.sk

info.sk@semmelrock.com
Tel: 031 / 789 05 33