Montáž odkvapového systému nemusí byť zložitá

1. jún 2017

Odkvapový systém Lindab Rainline patrím medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie odkvapy v rámci Európy a Škandinávie. Vyznačuje sa vysokou pevnosťou a extrémnou odolnosťou voči vonkajším vplyvom počasia. Vďaka množstvu zdokonalených komponentov zabezpečí dokonalé odvodnenie vašej strechy.

 

Najväčšou výhodou je, že celý odkvapový systém je stavebnicový, čo znamená že jednotlivé komponenty odkvapu Lindab Rainline do seba ľahko zapadajú a ich inštalácia je pomerne jednoduchá. Nie je potrebné žiadne lepenie či nitovanie.

 Presný a elegantný

Jednotlivé diely odkvapového systému sú vyrábané na plne automatických robotoch a sú premyslené do posledného detailu a absolútne do seba zapadajú. Okrem toho sú navrhnuté tak, že väčšinu z nich je možné namontovať bez špeciálneho náradia, len vďaka klipsovému upínaciemu systému. Vďaka kombinácii dômyselného patentu a kvalitného tesnenia, je dosiahnuté  funkčné spojenie, bez nutnosti použitia lepidiel, tmelov a nitov. Toto sa využíva predovšetkým u prvkov ako je žľabové spojka alebo žľabové čelo. Pri montáži platí len zopár pravidiel ako napríklad, že na každých 10 metrov žľabu = 1 zvod. Od steny majú byť tak približne 2 – 3 cm, záleží od veľkosti tŕňov ktoré budú odkvapový systém držať. To koľko zvodov Vám treba sa počíta podľa veľkosti strechy pričom platí že 100 – 160m2 strešnej krytiny dokáže odvodniť jeden zvod veľkosti 150mm.

Materiál s nekompromisnými vlastnosťami

Odkvapový systém Lindab Rainline  je vyrobený z predlakovanej švédskej ocele hrúbky 0,6 mm s farebnou úpravou Elite, ktorá patrí medzi prémiové povrchové úpravy vo svete. Povrchová úprava Elite má jemne štruktúrovaný povrch a vyniká svojou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu, ochrane ocele proti korózii aj UV stabilite a je odolná aj v prostrediach so znečisteným ovzduším. Povrchová úprava je nanesená z oboch strán, čím je materiál dostatočne chránený najmä pred vplyvom korózie aj vo svojej funkčnej (vnútornej) a tiež estetickej (vonkajšej) strane. Garantovaná písomná záruka na tento materiál je 30 rokov, avšak životnosť ďaleko presahuje uvedenú dobu.

10 farebných odtieňov pre jednoduchšiu voľbu

Zladiť odkvap so strechou a fasádou domu, nie je ľahké. Rozumieme detailom a aj preto je v našej ponuke 10 zaujímavých farebných odtieňov odkvapového systému, od metalických až po klasiku. Stačí si vybrať a váš dom dostane novú tvár.

Viac sa dozviete na www.stresnysystem.sk alebo na bezplatnom telefónnom čísle  0800 124 944.

Ďalšie referenčné fotky nájdete na :http://www.stresnysystem.sk/odkvapovy-system-referencie

Pozrite si aj montážny návod, aké jednoduché je odkvapový systém Rainline namontovať.

https://www.youtube.com/watch?v=bz5w1mb5LGM