Modernizovať alebo šetriť? Dá sa to aj naraz

31. mar 2017

Poznáme to všetci. Ona by najradšej vymenila všetko v domácnosti za nové a on by tak najradšej vykradol banku. Modernizácia sa však dá zvládnuť aj bez rizika väzenia. Čítajte ďalej.

Máte napnutý rodinný rozpočet, no vašej domácnosti by sa už zišla omladzovacia kúra? Ak vám v najbližšom období „nehrozí“ radikálny nárast príjmu, určite hútate, ako nájsť peniaze na modernizáciu svojho bývania. Úverov máte tak „akurát“, ďalšie zadlžovanie neprichádza do úvahy a lotéria je predsa len lotéria.
Nezúfajte, máme pohodlné riešenie, ktoré u vás doma nájde netušené zdroje na financovanie postupnej obnovy vašej domácnosti. Nevyžaduje žiadnu radikálnu zmenu životného štýlu ani drastické úsporné opatrenia. Znie to ako rozumný plán? Možno preto, že je to rozumný plán. Presnejšie – rozumný Plán modernizácie domácnosti.

Čo je Plán modernizácie domácnosti?
V podstate nejde o žiadnu vedu, túto časť už urobil niekto pred nami. Na začiatku totiž niekto vymyslel a zaviedol do výroby inovácie, ktoré pomáhajú domácnostiam šetriť náklady na prevádzku. Bavíme sa napríklad o úsporných LED žiarovkách, sprchových hlaviciach so zníženým prietokom, ktoré šetria množstvo spotrebovanej vody a tak aj množstvo energie potrebnej na jej ohrev.
My tieto úsporné opatrenia ponúkame ľuďom, no nepredávame ich, ale prenajímame. Odpadá tak vysoká počiatočná investícia a šetriaci benefit zostáva. Klientom vypracujeme bezplatne aj plán, ako postupne zavádzať tieto úsporné inovácie tak, aby mohli pohodlne z úspor financovať modernizáciu svojej domácnosti.

Ako na to?
Stačí si objednať bezplatné innogy Energetické poradenstvo na webovej stránke www.innogy.sk. Po zadaní kontaktných údajov sa vám ozveme a dohodneme vám návštevu nášho innogy Experta. Ten po návšteve vyhodnotí energetickú efektivitu vašej domácnosti, vystaví vám výstupnú správu a pomôže vám nastaviť váš osobný Plán modernizácie domácnosti. Je to akýsi návod, kde začať a ako postupovať pri transformácii vášho bývania na moderné a energeticky efektívne. Podľa neho si môžete postupne vylepšovať svoju domácnosť bez dodatočných nákladov.