Maltové a omietkové zmesi KMB Profimix od KM BETA.

18. okt 2018

Maltové a omietkové zmesi KMB Profimix od spoločnostiti KM Beta, najväčšieho českého výrobcu betónovej strešnej krytiny, vápennopieskového a páleného muriva a keramických stropných systémov. Sortiment KMB PROFIMIX vyrába nový moderný závod KM BETA v českom Bzenci na Hodonínsku.

KMB PROFIMIX zastrešuje kvalitné cementové potery, anhydritové potery,  lepiace a stierkovacie hmoty, murovacie malty, jadrové a štukové omietky. V ponuke sú tiež materiály so zimnou úpravou, vďaka ktorým je možné stavebnú sezónu predĺžiť až o celý mesiac.

CP 101 - Cementový poter 20 N/mm2
Na zhotovenie betónových poterov a výrobu betónových dielcov (dlaždíc, tvárnic). Vnútorné použitie na všetky bežné podkladové materiály.

B30 – Betón B30
Suchá cementová zmes, určená na prípravu betónu na bežné betonárske práce, vrátane stavebných konštrukcií, ktoré vyžadujú použitie armovacej výstuže, drobné betónové konštrukcie – piliere, balkónové dosky, podlahy, preklady a tiež ako výplň strateného debnenia. Mrazuvzdorný betón ideálny na podlahy v garážach, skladovacích halách, pivniciach a podobne.

SP 120 - Samonivelizačný sádrový poter 20 N/mm2
Poter zo síranu vápenatého pre vrstvy nad 15 mm je určený na realizáciu vyrovnávacích podkladových poterov v interiéroch a k vytváraniu plávajúcich a združených poterov.

KP 401 - Kremičitý piesok
Použitie pre stavebné účely – plnivo maltových a betónových zmesí, podsypový materiál, plnenie škár zámkových dlažieb. Vhodný pre pieskoviská a detské ihriská.

JM 303 - Jednovrstvová omietka ručná a strojová
Pre ručné a strojové omietanie všetkých typov muriva vo vnútornom a vonkajšom prostredí.

LM 702 - Lepidlo štandard - C1T
Mrazuvzdorné lepidlo pre vnútorné a vonkajšie prostredie. Určené na lepenie stredne nasiakavých keramických obkladov a dlažieb.

Viac informácií nájdete na www.km-beta.sk.

KM BETA, spol. s r.o.
Križovatka 25/921, 969 01 Banská Štiavnica