Jednoduchá údržba= povrchová úprava Perfect Clean TOP

23. máj 2016

Perfect Clean TOP (PCT) predstavuje najvyššiu kategóriu zušľachtenia povrchu betónu. Dlažby ošetrené touto povrchovou úpravou sa vyznačujú trvalo intenzívními farbami s hodvábnym leskom, nenasiakavosťou, odolnosťou proti znečisteniu, veľmi jednoduchou údržbu a vysokou odolnosťou proti poveternostným vplyvom. Táto povrchová úprava ochráni dlažbu nielen předběžným znečistením,ale aj predškvrnami od kávy, červeného vína, horčice, kečupu, rôznych druhov olejov a produktov grilovania. S povrchovou úpravou Perfect Clean TOP sa dajú tieto nečistoty pohodlne odstrániť obyčajným zotrením handrou, príp. kefou, vodou s prídavkom saponátu a následným spláchnutím prúdom vody.

Spoločnosť PRESBETON v tomto roku rozšírila ponuku dlažieb s povrchovou úpravou Perfect Clean TOP o ďalšie štyri druhy dlažieb. V pôvodnej ponuke bola úprava PCT aplikovaná iba na dlažbách ALMA a LAURIA. Najnovšie sa teda dajú zakúpiť aj dlažby s úpravou Perfect Clean TOP aj při týchto vzoroch:

DAREA – Povrch tejto dlažby je dokonalou imitáciou drevených dosiek. Krásne sa bude vynímať na spevnených plochách v okolí rodinných domov, chát a chalúp, kde prirodzene splynie s okolitým prostredím. Vzhľadom na svoju výšku je táto dlažba vhodná predovšetkým na pochôdzne plochy.

FIORO – Dlažba imitujúca rozpukaný kameň má aj „falošné škáry“, aby celá vydláždená plocha pôsobila věrohodným dojmom. Dá sa použiť při ľahkej prevádzke, ale aj na miestach so stredným zaťažením.

PIANETA – Skladobná dlažba s reliéfnym povrchom tvorená štyrmi rozmerovorôznymi kameňmi. Vhodná na pochôdzne plochy a miesta s občasným prejazdom osobných automobilov.

SETIMO – Moderná dlažba, ktorej skladobná jednotka je tvorená siedmimi podlhovastými kameňmi, čím vznikajú na vydláždenej ploche nasaj netradičné skladby. Ideálna na plochy v okolírodinných domov.

Viac na www.presbeton.cz