Hypotéku na svoj dom či byt si viete vybaviť aj cez Allianz

4. apr 2021

Kupujete byt, či dom alebo staviate? Vedeli ste, že hypotéku na svoju nehnuteľnosť si už siedmy rok môžete vybaviť aj prostredníctvom najväčšej poisťovne na trhu? Vďaka hypotekárnej sieti Allianz – Slovenskej poisťovne tak môžete vyriešiť svoju finančnú situáciu spojenú so zabezpečením nehnuteľnosti.

Od začiatku fungovania hypotekárnej siete Allianz tak už približne 25-tisíc klientov načerpalo úvery v objeme 360 miliónov eur. V marci tohto roka začala hypotekárna sieť Allianz siedmy rok svojho fungovania. Práve minulý rok bol jej najúspešnejším rokom, keď vďaka jej hypotekárnym špecialistom klienti načerpali úvery v sume 87 miliónov eur, čo je medziročný nárast o 9,1 %.

Zdroj: Shutterstock

Poistka aj hypotéka pod jednou strechou

Hypotekárna sieť Allianz vznikla v marci 2015, keď najväčšia poisťovňa ako jediná na trhu začala klientom ponúkať služby nielen v oblasti poistenia, ale aj v oblasti sprostredkovania úverov. „Možnosť vybaviť si hypotéku prostredníctvom poisťovne Allianz prináša klientom úsporu času, finančných prostriedkov, ale tiež možnosť získať informácie o veľkom množstve úverových produktov na jednom mieste. Vďaka spolupráci s obchodnými zástupcami Allianz využíva služby hypotekárnej siete čoraz viac klientov,“ vysvetľuje riaditeľ odboru interných distribučných kanálov Allianz – Slovenskej poisťovne Marek Bardoň, ktorý hypotekárnu sieť zastrešuje. Kvalitné finančné poradenstvo zároveň umožňuje zastabilizovať poistný kmeň poisťovne a pomáha vytvárať priestor pre ďalšie obchodné príležitosti.

Zdroj: Shutterstock

Spolupráca dvoch sietí

Vďaka hypotekárnej sieti Allianz si jej klienti môžu vyriešiť svoju finančnú situáciu prostredníctvom načerpaných hypotekárnych a spotrebiteľských úverov alebo využitím stavebného sporenia. V oblasti poskytovania úverov Allianz spolupracuje so Slovenskou sporiteľňou, VÚB bankou, Tatra bankou, ČSOB bankou, ČSOB stavebnou sporiteľňou, OTP bankou, Poštovou bankou a UniCredit bankou. „Vďaka neustále sa rozvíjajúcej spolupráci medzi sieťou obchodných zástupcov Allianz a hypotekárnou sieťou očakávame nárast nielen v objeme čerpaných úverov, ale aj v náraste nových poistných zmlúv naviazaných na hypotekárne úvery a zároveň aj nových klientov,“ uzatvára M. Bardoň.

Zdroj: Shutterstock

Ak máte záujem o sprostredkovanie hypotéky či úveru cez hypotekárnu sieť Allianz, volajte na infolinku +421 2 50 122 222.