HELUZ ocení víťaznú fotografiu tabletom Apple iPad

30. nov 2020

Spoločnosť HELUZ vyhlásila tradičnú fotografickú súťaž, tentoraz na tému Vyfoť domov. Cenou pre víťaza bude tablet Apple iPad 10.2 32 GB. 

Novou súťažou „Vyfoť domov“ reaguje spoločnosť HELUZ na aktuálnu situáciu a ponúka stavebníkom, ale nielen im, spestrenie domácich home officov či online výučby ďalšou súťažou. Už v minulosti HELUZ usporadúval fotografické projekty, keď sa postupne fotil zvuk (na podporu akustických tehál HELUZ), teplo (kampaň na jednovrstvové murivo HELUZ FAMILY 2in1 bez dodatočného zateplenia) a tieň (kampaň na žalúziový a roletový PREKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný so schránkou na umiestnenie vonkajšej tieniacej techniky).

Svoje snímky zachycujúce najrôznejšie domáce situácie môžete prihlásiť do 15. decembra 2020 na stránkach https://www.heluz.sk/sk/soutez-vyfot-domov-2, odborná porota potom vyberie tú najlepšiu, najzaujímavejšiu alebo najvtipnejšiu, ktorú ocení tabletom „Apple iPad 10.2 32 GB WiFi Vesmírne sivý 2020“.  Celú súťaž sledujte na facebookovom a instagramovom profile HELUZU. 

Výherca bude vyhlásený k 18. decembru 2020.