Dlažby, tvarovky PRESBETON so zľavou až 23%

26. sep 2016

Plánujete na jeseň ešte nejaké úpravy okolo domu? Chýba Vám chodník alebo príjazdová cesta ku garáži? Ideálny čas všetko dotiahnuť do konca a využiť výhodné cenové ponuky spoločnosti PRESBETON na nákup vybraných druhov dlažieb v rôznych farbách a formátoch, niekoľkých typov murovacích tvaroviek a kameňov či rôzne tvarovaných palisád a obrubníkov. Zľavy štartujú v septembri a až do konca októbra môžete nakupovať so zľavou až 23%.

Prvýkrát v akcii aj dlažby s povrchovou úpravou PerfectClean TOP, ktorá ochráni dlažbu nielen před bežným znečistením, ale aj před škvrnami od kávy, červeného vína, horčice, kečupu, rôznych druhov olejov a produktov grilovanie. S povrchovou úpravou PerfectClean TOP možno tieto nečistoty pohodlne odstrániť jednoduchým zotretím handrou, popr. odstrániť za použitia kefy, vody s prídavkom saponátu a následným spláchnutím prúdom vody.

Výhodne sa dá tiž zakúpiť veľmi obľúbenou natural dlažbu BARK, ktorá je vernou imitáciou dreva a k tomu v rovnakom reliéfu môžete kúpiť aj schody či palisády.

Kto premýšľa nad výberom dlažby na terasu, tak môže využiť zaujímavých cien pri plošných dlažieb ako je SIMONA a GRENA s vymývaným povrchom alebo TAŤÁNA a FATIMA s tryskaným povrchom.

Tovar je možné zakúpiť u zmluvných partnerov spoločnosti PRESBETON alebo priamo vo firemných prevádzkach výrobcu. Zoznam vrtkých predajcov nájdete tu.

Ukážky realizácií jednotlivých produktov nájdete na www.presbeton.cz.