ČSOB ponúka hypotéku, ktorá myslí na zdravie vodičov

26. sep 2017

Hypotéka s úrazovým poistením vodiča od ČSOB garantuje, že v prípade dopravnej nehody s trvalými následkami bude dostávať mesačnú rentu. Banka chce takýmto spôsobom pomôcť klientom v neľahkej životnej situácii.

ČSOB na trh s hypotékami priniesla jedinečný produkt. Hypotéka s úrazovým poistením vodiča nie je len o peniazoch na život, ale aj o poistení vlastného zdravia. To je na cestách v ohrození prakticky stále. V prípade dopravnej nehody s trvalými následkami budú klienti ČSOB, ktorí si uzatvorili otvorili úrazové poistenie vodiča, dostávať mesačnú rentu. Takýmto spôsobom im budú uľahčované splátky, ak sa ocitli v ťažkej situácii.

Peniaze každý mesiac

Úrazové poistenie vodiča garantuje klientom ČSOB, že v prípade dopravnej nehody s trvalými zdravotnými následkami budú dostávať mesačnú rentu. Nárok na ňu vzniká, ak je rozsah následkov nehody podľa tabuľky pre hodnotenie úrazov ohodnotený na minimálne 50 %, pričom aspoň jedna z diagnóz je ohodnotená na 25 a viac %.  

Tri cenové kategórie

Mesačná výška poistného plnenia sa pri hypotéke s úrazovým poistením pohybuje v rozmedzí 250 až 1800 €. Odvíja sa od veku klienta v čase úrazu a typu produktu, ktorý si vybral. Pri hypotéke s úrazovým poistením máte v ČSOB na výber z troch cenových kategórií – variant Basic stojí 60,50 € ročne, Standard 120 € a VIP 181,50 €.  

Ako si vziať hypotéku s úrazovým poistením?

Ak máte záujem o hypotéku, a zároveň ste aktívnym vodičom, ktorý myslí na svoje zdravie, je pre vás hypotéka s úrazovým poistením vodiča ideálnym produktom. V ČSOB si ju môžete zriadiť v ktorejkoľvek pobočke, ale aj online z pohodlia domova. Viac informácií o hypotéke s úrazovým poistením získate prostredníctvom telefonickej alebo osobnej konzultácie v ČSOB. Stretnutie si môžete taktiež naplánovať prostredníctvom internetového formulára.