Bytové trendy: Tipy ako zmeniť váš domov na nepoznanie

25. okt 2017

Na to, aby ste zo svojho bytu či domu, vyčarovali útulnú domácnosť nepotrebujete byť zrovna milionármi. Možno by ste neverili, ale aj malé zmeny dokážu zmeniť váš domov na nepoznanie. Zariaďte si byt moderne, štýlovo a v neposlednom rade lacno, aj vďaka týmto trikom.

Malé drobnôstky, veľa radosti

Zdá sa vám vaša domácnosť príliš fádna a neosobná? Napravte to a vsaďte na doplnky. Nestoja takmer nič, no premenia váš domov na nepoznanie. A o to predsa ide. Ak hľadáte kľúč k bývaniu snov a chýbajú vám financie alebo čas, ste na správnej adrese. Ukážeme vám, ako na to.

1.  Domov je miesto, kde panuje láska. Nezabúdajte na to, ani pri výbere dekorácií. V prvom rade, by vás mali vystihovať. Práve preto sa zdajú byť rodinné fotografie vytlačené na plátno ideálnym riešením. Interiéru dodajú jedinečnosť a nepochybne sa dostaví aj to sľúbené teplo domova. Vyberať si môžete z množstva rôznych formátov a prevedení. Záleží len od vášho vkusu.

Tip od nás:  Ak aj Vás zaujali fotografie vytlačené na plátne , rozhodne navštívte internetový obchod Onlineposter.sk, kde na vás čaká 15% zľava na všetko. Uchovajte si najkrajšie spomienky aj vďaka tejto originálnej dekorácií oveľa lacnejšie.

2.  A pri stenách ešte chvíľu zostaneme. V minulosti veľmi populárne tapety sú totiž opäť v kurze. Niet sa čomu čudovať, patria totiž k najdostupnejším spôsobom, akým si môžete vyšperkovať svoje obydlie. Obrovským benefitom je nepochybne aj ich jednoduchá aplikácia. V ponuke nájdete rôzne farby, vzory, motívy alebo dokonca materiály. Skrátka, vyberie si azda každý. Tapety pritom môžete navzájom kombinovať, kreativite sa predsa medze nekladú.

Tip od nás:    V internetovom obchode Dimex teraz zakúpite napríklad aj tieto trendy tapety na stenu s 12 % zľavou.

3. Celkovú atmosféru domova v neposlednom rade dotvára aj samotné osvetlenie, resp. svietidlá. Ani v tomto prípade sa rozhodne nebojte experimentovať.  Osvetlenie totiž do veľkej miery ovplyvňuje aj to, ako miestnosť pôsobí. Obľúbeným je najmä tlmené svetlo, ktoré navodzuje pokojnú relaxačnú atmosféru.

Tip od nás:   Často vyhľadávaným typom lámp sú práve stojace lampy s tienidlom. Navštívte e-shop Möbelix a vyberajte si z množstva rôznych svietidiel od výmyslu sveta. Pri nákupe môžete teraz získať až 15 % zľavu.

4.  Dekoračné vankúše, prikrývky, deky či závesy nikdy neomrzia. Bytový textil je skrátka „IN“. Veď napokon,  taká chlpatá deka zahreje nielen telo, ale aj dušu.

Tip od nás:  V e-shope Gabonga teraz navyše prebieha špeciálna akcia, počas ktorej môžete nakupovať so zľavou až do  - 15 %. Nájdete v ňom napríklad aj túto krásnu deku. Výbornou voľbou sú aj výrobky zo 100% ovčieho rúna. Runo-shop.sk v ponuke kvalitné slovenské výrobky, ktoré si určite okamžite zamilujete. Teraz si ich navyše môže zakúpiť s 10 % zľavou.

5. Vhodne zvolené doplnky dokážu divy. Jednou takou obľúbenou dekoráciou sú rozhodne aj sviečky. Sú lacné, dostupné a navyše aj krásne voňajú. Na trhu sú dostupné rôzne prevedenia a vône, stačí si len vybrať.

Tip od nás:   V e-shope Ma-maison môžete zakúpiť napríklad aj túto romantickú sviečku. Nájdete tu totiž zľavy až do - 20 % zľavy.

A na záver tu pre vás máme ešte jeden horúci tip. Nie nadarmo sa hovorí, že kuchyňa je srdcom domácnosti, preto nezabudnite ani na tú vašu. Koniec koncov, trávite v nej dostatok času, mali by ste sa v nej preto cítiť príjemne. V e-shope Realshop.sk teraz nájdete 10 % zľavu na všetky produkty Jamieho Oliviera. Veď napokon, láska ide predsa cez žalúdok