Ako si vybrať vhodný radiátor do svojej kúpeľne?

24. mar 2021

Navrhnite si kúpeľňový radiátor ľahko a rýchlo v novom on-line konfigurátore, či už na sušenie uterákov, alebo vykurovanie. Môžete si zvoliť z ponuky najpredávanejších radiátorov aj noviniek od švajčiarskeho výrobcu Zehnder. Spájajú v sebe prvotriednu kvalitu, dokonalú funkčnosť a výnimočný dizajn. Vytvoria nielen teplejší, ale aj krajší domov.

Jedinečné dizajnové radiátory Zehnder vašu kúpeľňu nielen príjemne vyhrejú, ale ju aj skrášlia. Niet sa čomu čudovať, veď na ich návrhu sa podieľal rad známych dizajnérov, ako napríklad známe duo King & Miranda, tvorcovia bestselleru Zehnder Kazeane.

Radiátor sa stal praktickou súčasťou kúpeľne

Do svojej kúpeľne chceme krásne umývadlo, pohodlnú vaňu alebo praktický sprchovací kút. K tomuto vybaveniu pochopiteľne patrí aj kúpeľňový radiátor. Bez neho sa praktická kúpeľňa nezaobíde, či už na sušenie uterákov, alebo aj na vykurovanie. Výber kúpeľňového radiátora by sme preto nemali podceniť. Pri jeho návrhu odporúčame postupovať v nasledujúcich krokoch:

1.    Krok: Stanovenie výšky radiátora podľa počtu užívateľov kúpeľne & účel použitia radiátora

„Sušenie uterákov“ alebo „Vykurovanie kúpeľne & sušenie uterákov“

2.    Krok: Spôsob kúrenia – teplovodné/kombinované/elektrické

3 .   Krok: Dizajn a farba radiátora – výber zo 17 typov radiátorov Zehnder, z takmer 50 farieb, chrómu a nehrdzavejúcej ocele

4.   Krok: Výber konkrétneho rozmeru radiátora

5.   Krok: Voľba z ponuky pripojovacích súprav – dôležitého funkčného aj estetického prvku radiátora

6 .  Krok: Finálna špecifikácia a jej uloženie v exceli alebo odoslanie e-mailom

Jednoduchý a rýchly návrh on-line na www.zehnder-konfigurator.cz

Počas pandémie koronavírusu musia byť kúpeľňové štúdiá úplne zavreté. Je ťažké získať radu a návrh od špecialistov na vybavenie kúpeľní. Na návrh radiátora do kúpeľne využite úplne nový on-line konfigurátor. Získate špecifikáciu zvoleného dizajnu, farbu a rozmer radiátora s príslušenstvom, objednávacími číslami, technickými údajmi a cenou. Po ukončení konfigurácie si návrh môžete stiahnuť v exceli alebo odoslať e-mailom. Môže vám veľmi dobre poslúžiť na objednanie radiátora u najbližšieho certifikovaného predajcu dizajnových radiátorov Zehnder, ktorých prehľad získate na konci konfigurátora kliknutím na uvedený odkaz. Máte tiež možnosť prejsť na webovú stránku výrobcu, kde získate podrobné informácie o navrhnutom radiátore a prezentáciu ďalších radiátorov. Alebo si môžete stiahnuť hlavný katalóg kúpeľňových radiátorov Zehnder HREJIVÉ TEPLO V KÚPEĽNI.

Aj keď nechcete na jar a na jeseň vykurovať celý dom alebo byt, môžete si dopriať teplo v kúpeľni. Takmer všetky kúpeľňové radiátory Zehnder existujú aj v kombinovanom alebo čisto elektrickom vyhotovení, s esteticky skrytou vykurovacou tyčou, pohodlnou reguláciou vykurovania diaľkovým ovládačom a zárukou úspornej prevádzky. Spĺňajú smernicu EcoDesign.

Využite akciu Colours free

V rámci tejto dlhodobej akcie môžete získať 10 typov najobľúbenejších kúpeľňových radiátorov v 6 najžiadanejších farbách za cenu radiátora v základnej bielej farbe RAL 9016. Ponuka radiátorov a farieb v akcii sa priebežne aktualizuje. Od 1. 4. 2021 platí:

·         pre dizajnové kúpeľňové radiátory: Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quar, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym, Zehnder Roda Spa Asym, Zehnder Vision + po novom pre Zehnder Klaro,

·         na týchto 6 vybraných farebných odtieňov: Black Matt 0557, Anthracite 0346, White Matt 0556, Beige Quartz 0523, Inox Look 0332 a po novom na tmavosivú Anthracite Grey 7016.

Kvalita švajčiarskej značky Zehnder

Pri voľbe kúpeľňového radiátora by sa mal klásť dôraz nielen na cenu, ale hlavne na kvalitu vyhotovenia, jeho vzhľad a vhodnosť do danej kúpeľne. Lacné radiátory len s jednou vrstvou lakovania alebo menej kvalitným chrómovaním môžu vo vlhkom prostredí kúpeľne čoskoro korodovať. Zvolením kúpeľňového radiátora od švajčiarskeho výrobcu Zehnder získate prvotriedny výrobok s dlhou životnosťou.

Odporúčania pre umiestnenie radiátora

Aby radiátor čo najlepšie poslúžil, odporúčame ho umiestniť:

-  najlepšie blízko sprchy alebo vane pre jednoduché dosiahnutie na usušené a nahriate uteráky a osušky,

-  oproti priestoru pred sprchou alebo vaňou na využitie príjemného sálavého tepla radiátora,

-  v asymetrickom vyhotovení s vodorovným rúrkami, voľne prístupné zboku na ľahké zavesenie uteráka,

-  pri nedostatku miesta: pod okno alebo nad vaňu (nad vaňu len pri teplovodnej prevádzke!).

Spustit konfigurátor

Zehnder ponúka kúpeľňové radiátory pre každý rozpočet. Príkladom sú chrómované „kúpeľňové rebríky“ Zehnder Aura v cenovej úrovni od štyroch tisíc Kč/150 € bez DPH). Tie v konfigurátore, samozrejme, nemôžu chýbať.