coverphoto
Neaktívny

popoluskaxy

Janka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 4. júl 2009
Info o bývaní
Stav   Prestavujem byt
projekt   Byt
Aktivita
79 príspevkov vo fotoblogoch
29 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (43)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Zdravím všetkých, zaoberáme sa výberom MATRACOV...má niekto skúsenosť so značkou TEMPUR? Ide o matrace z úplne iného materiálu ako sú taštičkové či penové a latexové matrace. Tempur majú tú schopnosť úplne kopírovať celé telo. Máte s tým skúsenosť???

  • tylipráve som si pozrela ich stránku a zaujalo ma to. nevieš aké sú ceny matracov? aj tie postele nie sú zlé 🙂
    • anairdamy mame od nich vankuse. maju taky vlnovkovy tvar. mame ich uz vyse 3-4 rokov. asi tyzden nam trvalo nez sme si na ne zvykli, dost nas z nich bolel krk. ale potom uz super.
      • popoluskaxy
        AUTOR
        @tyli  
        Tu sú linky na predajcov. Tie ceny sú samozrejme dosť vysoké...
        http://www.sleepcentrum.cz/pametova-pena-matrace/matrace-tempur-cloud-22
        http://www.prespanok.sk/matrace/tempur
        • tylifúúú, to teda sú. ale ďakujem 🙂 budem sa musieť popozerať po iných.
          • popoluskaxy
            AUTOR
            @anairda  To nám hovoril predavač v Albero. Vraj si aj na tie matrace treba dlhšie zvykať. Ležali sme na nich asi 10- 15 minút, ten pocit bol úplne iný ako na ostatných matracoch. A to sme si mysleli, že už máme jasno 😃 zase nám bude zvažovanie chvíľu trvať...
            • popoluskaxy
              AUTOR
              @tyli  Veď to, tie ceny...Ale je to dobre sci-fi na nich ležať 🙂
              • anairda@popoluskaxy  len neviem aka je ich trvacnost. klasicky matrac ti vydrzi aj 20 rokov, a veru neviem ze ci tento material tiez. toto si zistite. daj potom vediet.
                • spagetka007áno, ja ich poznám. Sú to super matrace, odporúčam. Akurát sú dosť drahé. Neviem po čom máš ponuku, viem Ti to zohnať o 10% lacnejšie ako sú ponúkané v shopoch oficiálne. ak by si sa rozhodla.
                  • popoluskaxy
                    AUTOR
                    @spagetka007  Super, že ich poznáš. Máš ich doma? A ako dlho? Chrbticu to drží dobre a budíš sa v pohode? To sú tie hlavné veci, čo nás zaujímajú. Tak budem vďačná za každé info 🙂
                    • spagetka007doma ich nemám, ale predávam ich v shope, dajú sa u mňa objednať, a zatiaľ len a len dobré ohlasy. Dokonca jeden ududraný zákazník , ktorý už jeden doma mal a chcel druhý dokúpiť, poskúšal matrace z pamäťovej peny krížom krážom a nakoniec i tak zobral Tempur, lebo ostatné sa nedali porovnať. Môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť vankúše, pomôžu aj pri fakt veľkých problémoch s krčnou chrbticou, mám zákazníkov, ktorí mali závrate, bolesti hlavy, rehabilitácie a pomohlo. Odporúčam, choďte do toho, určite neobanujete. Keby som mala na matrace, určite by som na nich už spala. S vankúšom aj na dovolenky cestujem.