coverphoto
Neaktívny

nonovicko

ján konrád
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 28. sep 2014
býva v meste Martin
Aktivita
24 príspevkov vo fotoblogoch
4 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (37)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte priatelia z MS🙂.....Ako som Vás včera informoval ako som prišiel o pozemky,a to nielen ja,dnes to malo pokračovanie......Navštívil som ten náš katastrofycký úrad v našom meste so všetkými náležitými papiermi,vyhľadal som tú správnu osobu a po uvedení mojej otázky som dostal túto vyčerpávajúcu odpoveď.....Vo vašej obci bolo prevedené ROPe,a keďže sme nemali podklady o pozemkoch,tie boli automatický zaradené ako že sú bez majiteľa!!!Bratislava nám neposlala správnu grafickú mapu,a tak sme to vyhodnotili,ako už...

  • matulhto sa môže stať len na Slovensku, katastrofa 😃
    • Lenka BurkovcováChore,chore,chore.....
      • kama21som v šoku, pozemkove upravy to neboli ale bol to roep- obnova evidencie pody - s nasledným zapisom na lv.Kde sa stratili vsetky pk vlozky?ako je to vobec mozne ze ste pozemky zdedili a tie novodobe doklady kde zmizli?Ved kataster je na to aby to vsetko archivoval.Tomu nerozumiem, ved urobili chybu a oni to daju ludom aby si to sami presetrili???vacsi bordel som nevidela.
        http://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/co-je-register-obnovenej-evidencie-pozemkov-roep/
        http://poradna.hnonline.sk/otazka/ako-mozno-opravit-chybu-roep#.VxEtyzH23cs
        niečo som nasla, len studuj a čitaj, dufam ze sa niečo dozvieš viac, drzim palce aby sa to dalo do poriadku.To je do televizie ako stvorene.
        • kama21a este jedna vec...stat predal podu druhej osobe.Pokial viem predaj pozemku cez slovensky pozemkovy fond / ten ma v správe vsetko co je statne/prebieha niekolko rokov- tak 4-5 rokov.Nie je to jednoduche.Robila som jednu kupu od spf a trvalo to 3 roky- boli sme len na začiatku, tam to aj ostalo, dalej sme nepokračovali.Ako ste na to prisli ze to bola kupa od statu?co je napisane na lv - titul nadobudnutia??
          • nonovicko
            AUTOR
            @kama21  Dozvedel som sa na katastralnej mape,že pozemok bol navrátený štátu a hneď nato prepísaný druhej osobe!sám tomu nemôžem uveriť ako toto sa mohlo stať!Len ma napadá že všetko čo sa deje je na obiednavku,skúšajú ľudí,kto sa prihlási že bola krivda spáchaná a kto sa neprihlási to je pre nich čisté prachy do vrecka.....Ps:u nás na je tých podvedených ľudí veľa!
            • miiskaVeď štát to robí stále. Predáva čo mu nepatrí....
              • trnavacka@nonovicko  moze sa to stat a nie si prvy. Staci, ze kupujuci je clen spravnej strany. By si sa divil, kolko byvalych HZDS takto doslo k majetkom, presne tymto istym sposobom. A ziadne sudy nepomohli. Na tych nasich momentalne stoji asi 60 novych domov...
                • kama21ked bol hned na to predaný - je v tom nejaky podvod.....este ma napadlo či to nedali niekomu v ramci reštitucii, navratenie nahradnej pody, pre tých ktorí sa prihlasili k tomu ale len do roku 1992-3??neviem presne.Ale viem ze este stale vracaju pozemky.Pozri titul nadobudnutia:kupna zmluva??alebo niečo iné??
                  • petka2060riesim presne rovnaky problem... som skoro odpadla ked som videla ake mena koluju na pozemkoch ktore sme pred 4 rokmi kupili a boli riadne zapisane do katastra.. zrazu je vsetko inak.. brrutaaaaaaaal!!
                    • nonovicko
                      AUTOR
                      @kama21  sme dohodnutý na pondelok....nuž asi sme tu pani zaskočili,nechcelo sa jej moc,viac hovoriť....
                      • egreska1nám sa stalo tiež niečo podobné . asi pred rokom sme to riešili, právnik nám to vyhral a pozemky nám museli vrátiť.Keď máš doklady o tom, že pozemky patria tebe, absolútne to nevzdávaj. Nám museli ešte aj niečo platiť ....
                        • nonovicko
                          AUTOR
                          @petka2060  presne tak,a je to všetko legálne,nás takto okrádať!
                          • nonovicko
                            AUTOR
                            @egreska1  Ahoj,áno,všetky papiere máme v poriadku!Vďaka Bohu!Ďakujem veľmi pekne za podporu🙂
                            • leocka1912Tak toto je riadny bordel! Nevzdávaj sa 😉
                              • nonovicko
                                AUTOR
                                @leocka1912  Ďakujem pekne Ľubka🙂