coverphoto
Neaktívny

nema007

  /  49 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 30. mar 2010
býva v meste Levice
Info o bývaní
Stav   Prestavujem dom
projekt   Dom
Aktivita
23 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (14)
Kolekcie
  • oblubene
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Domcek sme kupili na konci roka 2008. Rok 2009 sa niesol viac-menej v znameni burania, planovania, porovnavania, zistovanie informacii a hladani inspiracii. Tento rok by sme chceli stihnut co najviac v ramci moznosti.

jaj jaj....nejako sa mi "dari"....ked neprsi, tak je odstavena elektrina na cely den...ked som dohovoreny s majstrom na konkretny den, tak mi vecer povie ze mi to nespravi ani zajtra ani nikdy...dnes mi prebehla karboska po prste...jaj jaj

  • katrin21juj, na to pozor. mojmu otcovu sa rozletel v otačkach kotuc karbobrusky a vysledok je omputovany prst, nastastie len jeden a pol clanka prstenika.... stastie, ze to nestriajchlo krk, lebo bol sam doma, to by uz asi nerozchodil..aj toto bolo moc... prisili mu to a o rok si to dal sam na vlastnu ziadost amputovat, lebo to nezohol a zavadzalo mu to, prst bol stale vystrety aj ked dal ruku v past...( keby to bol prostrednik, bolo by to dooost zaujimave 🙂 ).. no takze bacha na karbobrusku.... tusim aj dodog skoro pre nu dosiel skoro o prst..
    • ivuska18neboj bude aj lepšie, len vydrž