coverphoto
Neaktívny

neffertittyy

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 25. apr 2011
býva v meste Piešťany
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
5 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Piešťany
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte. Prosim o radu, chceli by sme dat ciernu stresnu krytinu od Baramac. Stale sa nemozeme rozhodnut aku mame dat farbu fasady. Budeme mat poschodovy domcek a strecha tam bude dost hlavna,lebo nam zabera velku cast z cela domu. Tak mame zase dilemu, ci ten domcek potom nebude posobit smutne, ak bude teda cierna strecha 😞 a potom ako teda doladit okna a riny. Dakujem 🙂

  • syslovak ciernej streche sa mi velmi pacia antracitove okna a dvere..alebo take sive... a bledunka fasada - skor do biela.. Viaceri uzivatelia to tu tak maju a velmi sa mi to paci.
    • mima1My mame ciernu bramac okna orech fasada bielo seda okapovy system cierny
      • erka2K čiernej fasáde sa dá podľa mňa dobre ladiť.
        • erka2Oprava - k čiernej streche 🙂
          • neffertittyy
            AUTOR
            Dakujem baby za rady. Mne sa veelmi pacia bungalovy s bleduckymi fasadami a teda s ciernou strechou, popripade ak su hnede okna. Na bungalovoch je to najkrajsie, to by som ani nad nicim nevahala, ale tym ze je to poschodak .. vaham.. Kadzy este hovori, ze pre podkrovne izby tam bude veeelmi teplo, ked sa da cierna strecha.. Potom ze po 5 rokoch ta ciena strecha uz nie je cierna ale seda.. ze velmi rychlo strati farbu, vsetko ze je na nej vidno..
            Alebo neviem ci na nas typ domceku bleducko zltucka fasada s hnedymi oknami, hnedymi rynami a dokombinovat kamen.. neviem co urobit ako nakombinovat .. na tych bungalovoch to vynikne najkrajsie, ked vidim tie fasady..