Ako pokračujeme (alebo ešte nie?)

4. máj 2010

Tak realitnú agentku sme upovedomili o tom že o byt máme vážny záujem a začali vybavovať úver v banke. Pani čo to má na starosti mala v pondelok volať ale doteraz sa neozvala tak tam v stredu ideme čo sa deje. Ak nám úver schvália, že nám bude vychádzať z príjmu aj životné minimum, tak pani z realitky vybaví odhadcu a podla toho už dajú úver na konkrétnu sumu.

Ja som už začala aj v jednom 3D programe ralizovať kuchyňu. Velmi sa teším na novú aj so všetkými vymoženosťami, pretože v tomto starom podnájme je linka stará ako celý činžák a tak aj vyzerá:-(. Mám už aj vybraté spotrebiče, obkaldy aj aká farba dreva bude. Spotrebiče budú beko a whirlpool, niektorí možno poviete že to nie sú dobré zančky, ale v mojom okolí to ludia chvália a aj v rodine majú tieto značky. Farbu obkladu do kcuhyne by som chcela mozaiku tmavo zelená so svetlou a možno aj trochu bielej do toho, farba dreva bude jelša a k tomu čiernu pracovnú dosku. Našťastie s touto mojou predstavou súhlasí aj polovička, tak nemusíme riešiť kompromisy.

V pôvodnom pláne bola prechodná kúpelna aby sa dali využiť dva vstupy do jednej z izieb. Rozhodli sme sa to zmeniť. Dvere z kuchyne do kúpelne sa zamurujú a bude viac miesta v oboch miestnostiach a do kuchyne sa bude chodiť cez obývačku. Druhá izba sa potom sadrokartonom predelí na akýsi spálnový kútik, tam bude len postel možno komoda a stolíky. Skrina bude musieť byť na chodbe, ale našťastie je dosť veľká. Druhá časť bude pri okne a to bude detská.

V obývačke potom bude aj jedálenský stôl. Ked som to drahému navrhla tak sa mu to nepáčilo. A potom mi sám povedal aby sme to tak urobili, lebo v kuchyni si potom môžeme dať ohrádku pre malé. Ale ked som to ja navrhla tak sa mu to nepáčilo, chlapi :-D

Už sa teším ked bude bytík oficiálne náš a popridávam fotky, a hlavne sa teším až sa moje predstavy zrealizujú.