coverphoto
Neaktívny

mireille

Miroslava Minaričová (Nemcová)
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
...keď hovoria skutky, slová sú zbytočné...
zaregistrovala sa 24. máj 2008
býva v meste Pezinok
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
15 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (15)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte, prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou Flaminger a oknami Aneko? Vopred ďakujem za Vaše referencie. Mirka

  • sonda2my mame okna a dvere Aneko, no moc nadsena teraz uz nie som. v obyvacke sme mali zle utesnene okna (ked bol ten strasny vetrisko na jar, tak nam tade prefukovalo) - museli to odstranit, na vchodovych dverach sa zasekaval zamok - museli vymenit, dvere do technickej sa nedali zavriet - museli opravit, okno v garazi sa nedalo zavriet - museli opravit a to je asi tak vsetko. ako vyrobky su to fajn, mozno len detailna praca bola odfusovana ked sa to tak posr..lo ale najhorsie na tom je komunikacia s nimi pri vybavovani reklamacie. to je beh na dlhe trate. raz neberu telefon, na maily neodpisuju, neda sa s nimi spojit. keby som dobuducna chcela davat plastove okna pozriem sa po inej firme.
    • mireille
      AUTOR
      uf, to nie je moc dobrá správa 😞 ale aspoň ste mi napísali nejaký názor, pretože zatiaľ som čítala recenzie, samozrejme z ich stránky a tam majú len samé "fajnové" . ďakujeeeem
      • elisseahoj, my mame aneko druhy rok a je to bez problemov a tak isto poznam plno ludi ktoru s nimi problem nemali, dokonca priatel od nich odoberal okna amontoval a za tie roky sa mu malo kedy stalo ze by mal reklamaciu na nieco,ale samozrejme ze sa moze stat v kazdej firme a pri kazdych oknach, zalezi ako to vyrobia a ako si na tom daju zalezat, tak isto maju aj ine firmy aj dobre aj zle recenzie.
        • mireille
          AUTOR
          ďakujem za recenciu, jasné ono je veľmi dôležité, aj od partie, ktorá to montuje.