coverphoto
Aktívny

michaelarecht

Michaela  /  33 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Ahoj! Som projektová manažérka webov Modrá Strecha, českej verzie Modrá Střecha a svadobných portálov Moja Svadba a Bereme se. :) Rada sa túlam v prírode, bláznim so svojim psom, zbožňujem kávu a dobrá nálada ma nikdy neopúšťa. Kedykoľvek ma pozdrav, rada ti so všetkým pomôžem.
zaregistrovala sa 3. feb 2020
býva v meste Bratislava
Aktivita
326 príspevkov vo fotoblogoch
316 príspevkov vo fóre
2 inzeráty
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Vítam ťa u nás, na stránke, sociálnej sieti a najväčšom Fóre o stavbe, bývaní, rekonštrukcii, záhrade a domácnosti na Slovensku. Využi všetko, čo ti Modrá strecha ponúka: https://www.modrastrecha.sk/magazine/rychly-sprievodca-modra-strecha-ponuka-mnozstvo-inspiracii-a-odpovedi-na-vase-otazky/ 😉

Kto má podobnú skúsenosť? 😢
Zdroj: Emefka

  • gigisuliKiež by som mohol povedať, že takú skúsenosť nemám :/
    • tomas43Keby len toľko dní, na jedného majstra čakám do dnes 😃 Ešteže som bol opatrný a vopred mu nič nedával.
      • jabadabapodaktorí by mali asi zažiť vlastné správanie na svojej koži ....napr. taký lekár im otvorí pri operácii ranu a potom povie, dokončím...a nepovie kedy....asi by pozerali. 😃
        • michaelarecht
          AUTOR
          @jabadaba  To s tým lekárom je super 😃 To asi budem používať, lebo mám pocit že nedokončená alebo odfláknutá práca je nový slovenský folklór. Prisahám každý človek v mojom okolí, ktorý stavia alebo prerába, má s týmto problém.
          • jabadaba@michaelarecht  je to tak...flákarina, prístup v štýle - "mám na saláme", proste totálna neúcta voči iným. Akoby sa tým, čo stavajú, peniaze kotili len tak. Čo už nás stálo prerábanie po fušeroch... do plaču. A to nehovorím o prístupe - dofajčím a prásk špaka na zem, však hlupaňa dopracuje a pouteká po mne zbierať. Už sa mi sníva o tých nedopalkoch, ktoré som po pozemku zbierala. Papiere od desiaty, cukríkov - asi by remeselníci čumeli, keby som im to nazberala a švihla ich krásaviciam rovno ku dverám alebo doprostred obývačky. Doma si to cipkajú a ich fešáci inde hodia pod seba.