Rýchly sprievodca Modrou strechou pre nových Strecháčov :)

Ahoj, vítam Ťa u nás, na stránke o stavaní, bývaní a o všetkom, čo s tým súvisí. Modrá strecha je Ti otvorená. Pokojne využívaj všetko, čo Ti ponúka. :-) Čo u nás nájdeš?

1. Fórum

Diskutuj na rôzne témy a poraď sa s našimi používateľmi a Profesionálmi v najväčšom diskusnom fóre o stavbe a bývaní na Slovensku. Hľadáš najlepší stavebný materiál? Potrebuješ recenzie na stavebné firmy? Čakajú Ťa práce v záhrade a nevieš si rady? Zaujímajú Ťa interiérové inšpirácie? Alebo by si si rád prečítal reálne skúsenosti používateľov s domácimi spotrebičmi? V našom Fóre nájdeš odpoveď na všetko. Ak si odpoveď predsa len nenašiel, založ novú diskusiu a pýtaj sa.

stavebné fórum

2. Fotoblogy

Inšpiruj sa a buď inšpiráciou vkladaním prípravných albumov zo stavby či rekonštrukcie alebo inšpiratívnych albumov s predstavami o Tvojom novom bývaní. Poraď sa s ostatnými Strecháčmi. Modrá strecha je priestor na zdieľanie pokrokov a plánov ale aj hotových realizácií, stavieb, rekonštrukcií domu či bytu, prípadne slúži na zdokumentovanie prác na záhrade či výberu interiérových dekorácií.

Svoj fotoalbum vieš nastaviť ako verejný či súkromný. Uverejni fotografie vo svojom profile na Modrej streche a možno sa práve Ty staneš súčasťou nášho redakčného výberu "Vybrali sme" alebo dostaneš toľko "Páči sa mi to", že sa Tvoj album zaradí do každomesačného rebríčka TOP fotoalbumov na Modrej streche.

Obľúbené fotoalbumy radi zdieľame aj na našich sociálnych sieťach.

3. Profesionáli

Pozri si profily a prácu našich Profesionálov a vyber si tých svojich. Poraď sa s nimi a inšpiruj sa ukážkami ich práce.

4. Bazár

Nakupuj a predávaj všetko, čo súvisí s bývaním v našom Bazári. Okrem použítého tovaru tam nájdeš aj nový tovar od našich Profesionálov. Stačí produkt vyhľadať alebo si prejsť vybrané kategórie.

bazár s nábytkom

5. Inšpirácie

Modrá strecha je plná inšpirácií z každej oblasti bývania. Stavba domu, interiér, záhrada, chalupa, domácnosť... Nájdeš ich hlavne vo Fotoblogoch medzi albumami našich Strecháčov, ale aj v sekcii Inšpirácie, kde nájdeš nápady pre každú tému zvlášť.

inšpirácie o bývaní

6. Spriaznené duše a priateľstvá :-)

Sme viac ako najväčší portál o bývaní na Slovensku. Sme komunita a miesto, kde vďaka zdieľaniu rovnakých radostí aj starostí vznikajú priateľstvá na celý život.

Pre ešte viac tipov a inšpirácií sleduj aj náš Facebook a Instagram.

P.S. - Staň sa členom našej super skupiny na Facebooku. Je nás už viac ako 15 200!

Máš otázky? Kedykoľvek mi napíš, som tu pre Teba. :-) S Modrou strechou je radosť bývať!

Miška z Modrej strechy

  • ivetkah68Ďakujem pekne, za prijatie 🙂
    • dusanferencDobrý deň chl by som radu ohľadne statiky . Mám vyvýšené prízemie, je na ňom terasa. Pod terasou sú priestory na dielňu. Sú znížené o 4 schody, výška priestoru je cca 220 CM. Chcel by som na terasu umiestniť acrylatovu vírivku, ktorá váži 220 kg. 680 l. vody počítať so záťažou 3 osoby cca 270 kg. Podlaha na terase je 5,80 x 3,20 m. Vírivku chcem umiestniť do rohu. Rozmery 205x130
       cm Dĺžka 205 po dĺžke terasy 3,20. Podlaha je vystužená karirohozou, betón. Už neviem hrúbky. Prosím o radu. Ďakujem.