Rýchly a bezpečný online nákup: Kde teraz kúpiš materiál, nástroje či kvety do záhrady?

17. apr 2020

Nakupovanie je počas týchto dní naozaj ťažké. Pravidelne meniace sa nariadenia nás nútia sledovať dianie, zvažovať priority a v neposlednom rade chrániť zdravie seba a svojich blízkych. V prípade ľudí v povinnej karanténe o to viac. Našťastie tu máme online svet a tak sa nákupy stali opäť o niečo jednoduchšie.

online nakupovanie koronavírus

Mnohí výrobcovia a dodávatelia sa vynašli, reagovali na situáciu a prešli na nový spôsob komunikácie a doručovania tovaru. Medzi nimi nájdeš aj množstvo našich profesionálov. Rozhodli sme sa preto priniesť prehľad vybraných miest a tipov, ako nakúpiť počas koronavírusu. Dianie pravidelne sledujeme a článok budeme ho postupne aktualizovať.

Poskytujete svoje služby a tovar aj online? Pripravili ste si výhody pre zákazníkov počas pandémie? Dajte nám vedieť, radi vás pridáme do zoznamu. :)

Skôr, ako začneme:

Pokiaľ váš obľúbený predajca či dodávateľ poskytuje možnosť nákupu v predajni či osobný odber vo výdajnom mieste, premyslite si, čo naozaj potrebujete aj na dlhšie obdobie a pripravte si nákupný zoznam. Chráňme seba a naše okolie a nenakupujme drobnosti po jednom kuse každý druhý deň. :)

online nákup

1. GARDEON - garáže | záhradné domčeky | prístrešky | pergoly

Špecializujú sa na realizáciu malých montovaných stavieb – garáží, rôznych typov prístreškov a záhradných domčekov. Dodávajú ich na kľúč. Ich krédom je vysoká kvalita, spoľahlivosť a primeraná cena.

Upozornenie: Vaše objednávky prijímajú a spracúvajú bez obmedzení. Spustili pre vás aj možnosť bezkontaktných obhliadok stavieb v ich výstavnom centre.

Viac informácií o nás sa dozviete na internetovej stránke www.gardeon.sk

záhradný domček

2. Stolárstvo JF

Hlavným výrobným programom je zákazková výroba drevených klasických a atypických eurookien,dverí z eurohranolov a masívneho dreva.

Viac informácií sa dozviete na www.stolarstvojf.sk

stolárstvo jf

3. BENEVA - kúpeľňové štúdio Nitra

Radi vám pomôžu vytvoriť jedinečný osobný životný priestor. Dokážu navrhnúť kúpeľne na mieru, ktoré vás budú reprezentovať, o čom vás presvedčia aj 3d návrhy kúpeľní a vizualizácie. Dobre premyslený návrh podľa vašich potrieb a predstáv vytvorí príjemnú kúpeľňu, ktorú budete milovať.

Viac sa dozviete na www.beneva.sk

dizajnová kúpeľňa Beneva

4. Hornbach - obchod pre pravých machrov :P

Hornbach je jeden z najväčších prevádzkovateľov supermarketov so stavebným a záhradným tovarom v Európe.

Tip: Objednajte si tovar a vyzdvihnite si ho počas vopred dohodnutého času. Minimálna hodnota objednávky je 20 EUR.

Viac sa dozviete na www.hornbach.sk

online nákup hornbach

5. OBI - všetko pre dom, byt, záhradu a stavbu

V OBI nájdete široký sortiment pre stavbu, záhradu a pre kutilov.

Tip: Záhradné centrá sú opäť otvorené pre všetkých zákazníkov. Kamenné predajne zostávajú naďalej zatvorené. Služba Rezervuj a Vyzdvihni je pre zákazníkov opäť dostupná. Rezervovaný tovar si môžete vyzdvihnúť na určených OBI výdajných miestach. Počkajte prosím, na telefonát z OBI predajne. Tovar bude odovzdaný len vo vopred odsúhlasenom termíne. Ich on-line shop funguje v plnom rozsahu.

Viac sa dozviete na www.obi.sk

online nákup obi

6. DECOTREND s.r.o. - Obrazy, fototapety, šablóny, nálepky, hodiny Karlsson, doplnky do kuchyne, jedálne

Zariaďte si interiér modernými a originálnymi doplnkami.

Viac sa dozviete na www.decotrend.sk

renovácia komody

7. Internorm - okná a dvere pre nízkoenergetické a pasívne domy

Spoločnosť Internorm Vám ponúka – plastové, plastovo/hliníkové alebo drevo/hliníkové okná, vchodové dvere z hliníka alebo drevo/hliníka, tieniacu techniku, ochranu proti hmyzu – inovatívnu technológiu a dizajn s vysokými nárokmi a tým dlhodobú investíciu.

Tip: Na základe mimoriadnych opatrení vlády SR a z dôvodu zníženia šírenia koronavírusu, ochrany zdravia našich zákazníkov a zamestnancov je Internorm pobočka v Bratislave na Galvaniho 15B  do odvolania zatvorená. Počas tohto obdobia sú vám mailom alebo telefonicky k dispozícii priamo ich pracovníci, ako aj Internorm obchodní partneri. Kompetentné poradenstvo bude prispôsobené vašim potrebám.

Viac sa dozviete na www.internorm-okna.sk

okná a dvere online

8. K-system, spol. s r. o. - interiérové a exteriérové žalúzie a rolety, vertikálne žalúzie vrátane žalúzií s potlačou a iné

V ich ponuke nájdete interiérové a exteriérové žalúzie a rolety, vertikálne žalúzie vrátane žalúzií s potlačou, koľajnice pre závesy a záclony, terasové arkízy, fasádne markízy, pergoly, reštauračné markízy, okenné siete, dverové siete proti hmyzu, tienenie pre zimné záhrady, exkluzívne plisované rolety, rímske rolety, roletožalúzie a ďalšie.

Viac sa dozviete na www.ksystem.sk prípadne na www.kvalitnetienenie.sk

interiérové a exteriérové žalúzie

9. The Lamp - slovenský internetový obchod so svietidlami

Nadväzuje na viacročné skúsenosti z oblasti svetelnej techniky. Tvorí ich tím ľudí, ktorí majú radi dizajn, techniku a nové technológie.

Viac sa dozviete na www.thelamp.sk

interiérové svetlo

10. Sanitino - popredný predajca sanitárnej techniky v Európe

Tip: Bohužiaľ vzhľadom k aktuálnej situácii je showroom zatvorený. Osobný odber teda nie je možný, ale radi vám zašlú tovar prepravnou spoločnosťou. 📦

Viac sa dozviete na www.sanitino.sk

online nákup sanity