coverphoto
Neaktívny

mata84

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. sep 2008
býva v meste Poltár
Info o bývaní
Stav   Prestavujem dom
projekt   Dom
Aktivita
11 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (9)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

nemate niekto skusenosti s firmou Doornet?? mam na mysli vstavane skrine od nich...co myslite, je to dobra cena za vstavanu skrinu spolu s policami, vesiakmi, a zasuvkami o dlzke skrine 350 cm a vyske 250...cena cca 800 € uz aj s montazou??ci?

  • laruskaAhoj...je to dobrá cena moja stála tiež 800 e 450 *250 , 5 dverová robil ju stolár 🙂
    • mata84
      AUTOR
      aha...dakujem za komentar...stale nie som rozhodnuta, zato sa pytam na nazory 🙂
      • pavolhostakcena je závislá od druhu a na množstve použitých kovaní, šuplíkov, dekóre, hrúbke a množstve dreva, úchytov a madiel... takže ja mám napr 3 vstavané skrine ktoré ma stály jedna 300 druhá 500 a tretia 2000€ čisto materiál.... ale susedke som napr. spravil úplne jednoduchú so 4 zásuvnými dvermi za 400€ aj s robotou.
        • jamaicaaj ja myslim, ze je to celkom dobra cena. ja som teraz davala nacenovat, mala som 3 ponuky, rozdiel medzi najlacnejsou a najdrahsou bol 200 eur.
          • mata84
            AUTOR
            @pavolhostak  tak za taku super cenu mozte aj nam prist spravit 🙂)
            • pavolhostak@mata84  ...nie som stolár, iba kutil a do Poltára je to ďaleko....ale pri troche snahy si to doma dokáže spraviť každý šikovnejší chlap, Ak sa do toho budete chcieť pustiť poradím všetko čo treba. Výroba takej skrine nezaberie viac ako 3 dni. Ale orientačne to vychádza tak že cena dreva je iba 50% zvyšok sú kovania a madlá. Mám nafotené ako som doma vyrábal skrine, postele, stoly.
              • bernadette@pavolhostak  -mozem poprosit aj ja o radu?Tiez chystame si to spravit svojpomocne mame take iste rozmery ako Mata len som si myslela,ze mi spravime svojpomocne "korpus"-vnutro a dvere si kupime- ale pises ze aj to sa da zvladnut?Mas tu fotodok.aj na MS?
                • pavolhostak@bernadette  ...dvere sú celkom jednoduché, takmer bez roboty. Treba si iba kúpiť dobré kovanie a vodiace prvky. Na MS nemám z toho fotky, ale môžem pridať. Ku kompletnému návodu to ale asi nebude stačiť musel by som pofotiť detaily a popísať komentáre. V prvom rade si treba nakresliť budúcu skriňu s rozmermi a nárezový plán dosiek. Keď budeš mať toto spravené pošli mi to a ja to skontrolujem.
                  • mata84
                    AUTOR
                    fiiha...super...aj ja som zvedava na tu vasu skrinu, tak ak budete mat cas, mohol by ste si to dat do albumu...ak sa rozhodneme tiez sami, co sme aj uvazovali, tak si radi nechame poradit 🙂)
                    • kahlan1ahoj dali ste nakoniec tuto firmu?
                      • mata84
                        AUTOR
                        @kahlan1   nakoniec nie
                        • kahlan1@mata84  a koho ste dali ak sa smiem spytat? lebo netusime komu to mame dat spravit 😞