coverphoto
Neaktívny

Martina Dechtická

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. sep 2014
býva v meste Trnava
Aktivita
121 príspevkov vo fotoblogoch
4 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
TrnavaVarenie a pečenieKuchyne
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Krásny podvečer strecháči ... čo myslíte, dať či nedať umývačku riadu do výšky ?
Ja si myslím, že ani nie, náhodu umývačka riadu vytečie a je vytopená časť linky, čo nie je bohviečo a druhý vec, čo mi napadá, že ak sa náhodu pokazí a opravár ju bude chcieť mať dole na zemi odmontovanú, tak to tiež nie je predsa bohviečo ?
Aký názor máte na to vy ?
Ďakujem za rady a nápady 😉

2 fotky
  • moonkyja osobne by som hlavne riesila vzdialenost umyvacky od drezu. Neviem si predstavit, ze by bola tak ako na obrazku a z drezu by som prenasala spinave, mokre riady do umyvacky. Samozrejme idealne je ked sa uklada riad priamo do umyvacky, ale realita je niekde inde...Taktiez je obcas potrebne viac znecisteny riad najskor oplachnut pod vodou.
    • pavka139Tak to asi zavisi od tvojej vysky. Ja som nizka, mam 160cm a ani ruru som nechcela do vysky, lebo ja nemam pocit, ze sa “krcim”.. som proste malá, nemam dlhy chrbat asi. Manzel ma 193cm, takze ten by si aj o nejaky ten polmetril dvihol tie spotrebice. Myslim, ze na nicom inom to nezalezi, oba ci je ti to pohodlne, ked nakladas v predklone s uvolnenymi rukami. Ja by som pri spotrebicoch vo vyske musela so sebou “narabat viac”
      • Martina Dechtická
        AUTOR
        @moonky   @pavka139  ... dievčatá, to v podstate nie je pre mňa, ale pre moju známu, ja ju od toho odhováram, navyše má drez ďalej od tej myčky ... ale tak čo už ... ďakujem za postrehy a pekný dníček 😉