Zmeny po spustení služby "Profesionáli"

Služba Profesionáli nahrádza doterajší katalóg firiem a prináša nové možnosti pre užívateľov, ktorí chcú naše stránky využívať na svoju prezentáciu. Budú môcť prispievať do fóra, vytvárať si vlastný fotoblog a inzerovať v Shopoch. 
V tomto článku sa však chcem venovať čo táto novinka prinesie pre užívateľov. 

Fórum

Od dnes budete mať možnosť rozprávať sa s Profesionálmi a tým získať informácie a rady z prvej ruky. Neznamená to, že by Profesionáli mohli spamovať fórum svojimi ponukami, majú vám poradiť a odporučiť služby. Odkázať vás môžu do svojho Profilu Profesionála, kde môžu mať aj čisto reklamné správy, albumy, alebo články. Profesionál nemôže vytvárať nové diskusie, alebo otázky vo fóre. Profesionál nebude môcť označiť váše príspevky vo fóre "Páči sa mi to". Je to ľahká forma spamovania a preto túto možnosť nemajú. Ak sa vám príspevky Profesionála nepáčia označte ich výkričnikom, my na základe týchto ohlasov budeme zvažovať ďalšie pravidlá pre Profesionálov.  

Fotoblogy

Že Profesionáli môžu mať vlastný fotoblog neznamená, že Fotoblogy budú plné reklamných príspevkov. Ich fotoblogy sú oddelené od užívateľských a nájdete ich v záložke Profesionáli pod kategóriami, alebo Profesionáli - Fotoblogy profesionálov. Ak si Profesionála označíte ako "To sa mi páči", jeho príspevky sa vám budú zobrazovať v záložke Fotoblogy -  Obľúbené a od priateľov. Profesionáli vám nebudú môcť komentovať vaše príspevky vo fotoblogoch, ani ich označiť "Páči sa mi to". 

Bazár / Shopy

Profesionáli nemôžu inzerovať v Bazári, na tento účel im slúži Shop. Shop nie je súčasťou bazáru, dostanete sa do neho z hlavnej stránky (úplne dole), Profesionály - Shopy, alebo cez odporúčanie v bazári. V Shopoch budete môcť nakupovať aj nový tovar.Ak budete nakupovať v Shopoch nákupy sa vám budú zobrazovať v "Moje nákupy", budú grafický označené, tak aby ste mohli ľahko zistiť či nakupujete v bazári, alebo v Shope.
Toto sú tie navýznamnejšie zmeny, ktoré služba Profesionáli pre užívateľov prináša. Ak narázíte na niečo, čo vás zaujíma pýtajte sa v tejto téme: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema/otazky-k-spusteniu-sluzby-profesionali-2/ . V nej vám radi odpovieme. 
So spustením sa môžu objaviť chyby funkčnosti, za ktoré sa ospravedlňujeme. Oznámte to v spomínanej téme, opravíme to.


Za celý Team,


Martin

#profesionali

  • maminnkaProfesionáli vám nebudú môcť komentovať vaše príspevky vo fotoblogoch... toto sa mi velmi nepaci. Prave pochvala, ci rada od fundovaneho cloveka mi vzdy dobre padla, nerozumiem tomu, preco to tak nemoze ostat.
    • martinjasen
      AUTOR
      @maminnka  Toto je problem, lebo kazdy komentar uzivatela upozorni a najdu sa aj taki Profesionali, ktori by to mohli lahko vyuzivat, aby na seba upozornit. Fotoblog uzivatela chapeme ako jeho sukromnu cast a komercny predajca by nemal tu vstupovat len tak.
      Nechceme, aby Profesionali mohli takymto sposobom spamovat uzivatelov. Forum ma byt tym miestom, kde sa maju stretavat uzivatelia a Profesionali.