Thanksgiving:)

14. sep 2010

Som velmi rada, ze som nasla tuto stranku. Od toho dna D sa odtialto nemozem odlepit:) Kedze zariadujem byt, najdem tu vdaka vam vsetkym super napady a riesenia. Najprv som poziadala  jednu znamu slecnu architektu, co zije na Slovensku, ci by mi na zaklade mojich fotiek nepomohla navrhnut kuchynu s obyvkou. Chcela si zauctovat asi 300 eur na 50 m stvorc. , tak ako uctuje normalnym zakaznikom, ku ktorym chodi, zhana a vybavuje vsetko potrebny material. Tak som sa jej velmi zhlboka podakovala za ochotu a pomoc a odvtedy si vsetko riesim sama....a zadarmo:) Tak vsetci so smyzlom pre krasu a s dobrymi napadmi, pridavajte, aby sme sa aj my ostatni mali z coho inspirovat:))

  • tyliplne s tebou súhlasím 🙂
    páči sa mi ako každý rád a ochotne poradí, podelí sa so svojimi skúsenosťami.... a tiež sa o to snažím ako len viem 🙂
    • l.ssuhlas!!
      • dada70presne, suhlas!
        ..............................uz som to tu neraz pisala, tolko inspiracii som tu pri dievcatach (a chlapcoch) nasla! ...... Vsetkym srdecna vdaka este raz. (aj milionkrat 😃 )
        • daniela15aj ja sa pridávam k týmto kladným reakciám, odkedy som náhodne našla túto stránku, stala som sa na nej závislá, hľadám tu inšpirácie aj pomoc, že raz možno dozariaďujem dom. A sú tu zlaté dievčatá, ktoré mi raz veľmi pomohli, aj keď to nebolo pre mňa, ale kamarátku.
          • dai (neprihlásený)no, ja sa tu tiez rada necham inspirovat...myslim ale ze ak mas velky priestor a chces ho mat naozaj zladeny, tak tu sice dostanes inspiracie ale nikto ti to tu nedoladi do detailov, nedohodi naozaj kvalitnych remeselnikov - tu sa ti kdokolvek prihlasi ako super remeselnik🙂 a pod. ... podla mna ta suma je na ten priestor nenormalne nizka - urcite je to suma bez zhanania veci... ked chces naozaj kvalitny navrh,vizualizacie a vsetko okolo toho dotiahnute, tak to vyzaduje viacero stretnuti, vela rozmyslania, ulezavania v hlave... ak je to dobry architekt da ti vela dobrych napadov....
            mne napr. tu na stranke trosku vadi ze vela interierov mi pride nenormalne podobnych a malo originalnych... naozaj akoby odkukavali od seba a brali len sektor - ako nic proti tomu, ale ked citam niekedy komentare pod interierom - jej taku stenu mame aj my, aj my, aj taky kamen atd. ... neviem , ono to je niekedy pekne, ale zase zit v interiery ako ma milion inych ludi... co je natom osobite? tvoje?
            ja som si davala robit len navrhy na interier - 70m2 - vlastne je to jedna miestnost - platime 1000 euro po fazu skic a dalsich 1000 za roskleslenie nabytku, zohnanie vsetkych dodavatelov, cenove ponuky od nich etc. stretli sme sa s nasimi architektmi najmenej 10x - nosili nam rozne vzorky roznych materialov, prisli zo strasne vela napadov, vela veci sme im zavrhli, vela novych vymysleli - bol to naozaj tvorivy proces ktory len do faze konecnej skice trval vyse 5-tich mesiacov... ale potom som mala naozaj pocit ze to je to co som chcela, ze je to originalne, neokukane, nase...
            • mariapogiatzi
              AUTOR
              No, hej, keby som sa s tou znamou stretala, tak nepoviem pol slova....ale zijem na Cypre, a potrebovala som par rad....par navrhov aby mi poslala....takze ziadne stratavky, ani vybavovacky....len par obrazkov...ale vidim, ze dneska by clovek aj vlastnu mamu predal, ludia sa zmenili, ak nezaplatis, nikto ta nepozna...ani kamosi....nechcela som pracu od nej zadarmo, ale ta suma za par rad bola vysoka. Moj svokor je stolar, vsetok nabytok mi spravi namieru, aj vela pozna, ved chodi po vselijakych domoch....Akoze originalita je fajn, ale uz je tolko novych napadov, ze uz by som musela byt nejaky dizajner kozmickych nabytkov, aby som vymyslela daco nove a vesala skrine v lufte🙂 Slovensko ma 6 milionov ludi, tak co na tom, ze tych par, co sem chodi, maju podobne zariadeny bytik🙂 aspon si mozu poradit a doplnit napady, co vy ostatni modrostrechaci na to🙂)?