coverphoto
Aktívny

marfushik

Marcela  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 12. jan 2014
Info o bývaní
Stav   Zariaďujem dom
projekt   Dom
Aktivita
136 príspevkov vo fotoblogoch
134 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (75)
Kolekcie
  • Exterier
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Rada by som na terase mala aj jedalensky stol aj nejake sedenie, mne sa to zda uplne v pohode, muzovi natrepane. Koberec predstavuje manipulacny priestor dveri, je tam otvarava sietka. Tu som ratala s konkretnou modularnou sedackou, v rohu by bol stolik, ktory je vlastne sedacka bez vankusa, ale uvazujem aj pohovka s jednym kreslom, stolik v rohu. Co myslite? Mate niekto na terase aj aj?

3 fotky
  • sarmajMy máme, můžu jen doporučit
    • zuzcek1988A musi byt ten stol tak velky? Keby si skusila dat pre 6 ludi
      • sarmajhttps://old.modrastrecha.cz/blog/sarmaj/album/zima-a-vanoce-2013-b614xg/24343276/
        Stůl máme rozkládací a sedačku s jedním křeslem, terasa není zase až tak velká
        • marfushik
          AUTOR
          @zuzcek1988  povodne som chcela 6 s roztahovanim na 10, na 90% stolovani by to stacilo, ale muz ma nejaku averziu voci roztahovacim stolom, aj ked tu s tym uz bol zmiereny, a najnovsie si zmyslel, ze ide vyrobit betonovu dosku, takze toto je kompromis
          @sarmaj  vdaka za foto. nasa terasa tiez nie je velka, blbo sa to pocita pri tomto tvare, program ukazuje asi 18m2, boli sme v tom, ze ma viac. ale neviem si vybrat len jedno, stol ma asi vacsie vyuzitie, ale aspon nejake 2 kresielka na kavu/vino tam musim mat.
          • mararaja určite súhlasím, na terase sa musí aj jesť aj vylihovať 🙂
            • zuzcek1988@marfushik  no tazko sa dohadovat, ked muz nechce a zmyslel si svoje 😂😂😂 tak teda urobte takto kompromis. My mame na terase vajicko hojdacie, aj stol jedalensky a v lete si skoro kazdy vecer vonku ugrilujeme, posedime, takze urcite odporucam. Sedenie, take to gaucove nemam na terase a v podstate mi ani nechyba. Ale ten stol by mi chybal. Dcera 4 rocna mi aj sama povie, ze chce papat von, jej sa to paci
              • batwomanJa som kvoli tomu kupila sedenie ratanove take, aby malo aj vacsi a vysoky klasicky stol, aby sa pri nom dalo jest a nemuseli sme sa skrcat. Potom mam este take ratanove lehatko, tak sa tam da tiez vyvalit. No a ked bude spravene prestresenie, tak este chcem dat hojdacky, take tie "vajicka"upevnene v trame, tak bude dalsia moznost vegetenia.