coverphoto
Aktívny

marfushik

Marcela  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 12. jan 2014
Info o bývaní
Stav   Zariaďujem dom
projekt   Dom
Aktivita
136 príspevkov vo fotoblogoch
133 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (75)
Kolekcie
  • Exterier
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Bachledka - boli sme tam pred par tyzdnami a je to fakt pecka. Par obrazkov som vybrala z clanku, ak nemate predplatne

https://dennikn.sk/2058974/ukryt-chatu-do-kopca-o-com-hovori-horska-architektura-v-areali-bachledka/?ref=mpm

3 fotky
  • pavka139ja pochádzam z malej tatranskej osady s 300obyvateľmi Tatranskej Kotliny, vzdialenej od bachledovej doliny pár km. Tieto obrázky a takúto obludu v tejto doline považujem za nevkus. ospravedlňujem sa za svoj osobný vhľad, ako Tatrancovi, ktorý sa na tiché svahy chodil lyžovať, bez hluku sedačiek a senzácií a ako človeku, ktorý si prírodu nadovšetko váži a cíti s ňou, toto považujem za vrchol snobizmu a lacnej slovenskej kultúry.
    • marfushik
      AUTOR
      praveze to ziadna obluda nie je, je to pekne zarezane do svahu, ani nevidno, pokial neprides na vrchol. nebavime sa teraz o tej vezi a chodniku, to tam uz bolo, architekti riesili zazemie okolo a aj o tom je ten clanok, ako k tomu pristupovali, aby to bolo co najcitlivejsie. mne sa napr. velmi pacil detail, ze z dosiek, ktorymi salovali beton, spravili wc kabinky.
      • pavka139ja rozumiem, predplatné denníka N mám, vyjadrila som svoj skromný pocit a sentiment, že to nemá z milej teplej dolinky, kde sa podával sladený čaj do pollitrových kahancov už nič. tento chladný moderný minimalizmus mi do Bachledovej doliny nepasuje, ľudia, ktorí ju nezažili bez teatrálností, to sotva pochopia. nechcem tým kritizovať samotnu stavbu, ako modernej architekture jej nie je čo vytknut, splna všetky atribúty plus vie niečim novym zaujat. ale ruka ruku myje, a táto sranda mi tam nepasuje.a som si istá, že tatrancom tiež nič nehovorí