coverphoto
Neaktívny

lubka8386

  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 4. jan 2011
býva v meste Trenčín
Info o bývaní
Stav   Už bývam v byte
projekt   Byt
Aktivita
25 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (14)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Prosim o skusenosti. Mame na dome takuto pec. Prvotny plan bol, pec nechat. No uz sme sa zacali pohravat aj s myslienkou, ci nebude iba zaberat miesto. Mate niekto doma ? Vyuzivate ? Dakujem za podelenie sa o skusenosti.

  • atrac3Ten dom (miestnosť) prerábate, idete prerábať? Zapadá do vašeho konceptu v prípade rekonštrukcie? ..a určite je dosť dôležité, v akom stave je ten sporák... to sa z fotky ťažko určuje.. ostatné je na vašom uvážení.. aj dnes sa stavajú napr. nové sporáky spolu s modernými kuchyňami...
    • lubka8386
      AUTOR
      @atrac3  vsetko je prec, priecky, omietka, stropy, podlahy. Ideme robit kompletnu rekonstrukciu. Stav nevieme. Na pohlad je viditelne popraskany, tie kachlicky. Dvierka nesedia. Potreboval by tiez rekonstrukciu.
      • atrac3@lubka8386  no dnes sú sporáky modernešie a tento už má dáky ten rok.. na to sa musí pozrieť možno niekto od fachu aby vám povedal či ho má zmysel zachovávať.. no určite jedlo pripravené, minimálne v pečiacej rúre takéhoto sporáku bude iné ako z bežnej modernej rúry.. a preto sa stavajú aj dnes.. 🙂 ..ale ako vravím.. v tomto prípade je tam viacero otáznikov... to už musíte vy zvážiť..
        • peterf87nechaj to pozriet odbornikovi a ked vies ze ho využiješ tak si ho nechaj . Myslim ze manzelka by ťa chvalila ak by si jej spravil volske oko priamo na "bľache" 🙂
          • Deltako
            PRO
            Ak budete potrebovať krbára, poradiť ohľadom krbu, alebo sa chcete len inšpirovať, dajte nám vedieť. Pomôžeme www.krby-deltako.sk
            • dugynaTreba zistit v akom stave je a ak jenok a zapadne do konceptu tak nechat, je to super vykurenie , varenie aj na chleba 👍 . Muzova babka mala a v kuchyni vzdy bolo teplo. Moj tato si vlastne postavil.
              • lubka8386
                AUTOR
                @dugyna  ano zapadne, teda sme rozhodnuty ist v takom retro vidieckom jednoduchoom style. Uz sme poslali fotky panovi "peciarovi" , tak uvidime ci posudi ze treba prist alebo to mame rovno zburat .
                • dugyna@lubka8386  muzova babka mala este aj v izbach piecky 🙂, hm no neviem ci fotka staci na to ale tak snad majter vie..
                  • lubka8386
                    AUTOR
                    @dugyna  snad ano, recenzie ma pan velmi dobre 🤷‍♀️