coverphoto
Neaktívny

loika

Miska
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 14. apr 2011
býva v meste Trenčín
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

hojte prosím Vás má tu niekto plastové okná a dvere od firmy Ekoprofil - typ Blue Evolution alebo Incon - typ exclusive?? Dali sme si od nich spraviť cenovú ponuku a rozhodujeme sa medzi nimi. Ak sa tu niekto taký nájde chcela by som vedieť ako ste s oknami spokojní 🙂 ďakujem vopred za každý názor.

  • zuzkamaJe to salamnder blue evolution? My mame
    • loika
      AUTOR
      @zuzkama  ano myslím si že hej. Ako ste s nimi spokojní?
      • zuzkama1. Salamander ma dve vyrobne - jedna v DE a jedna v PL. Tie profili PL su z recylovaneho plastu, ale nevravim, ze su horsie.
        2. Okna super, pekny mohutny ram, trojsklo, ziadne zbytocne zahyby
        3. Posuvne dvere ... no, asi by som ich najradsej vymenila ... Ale nemyslim si, ze je to chyba profilu, skor som si zle vybrala. Jedny mame 175cm, pricom polovica fix a druha posuvna, druhe to iste len sirka 250cm. Su velmi tazke a tazko sa posuvaju. Maju obrovske madlo a urcite ich neotvorim ani nezatvorim jednou rukou. Prave naopak, trosku sa musim vytrapit.Urcite by som chcela teraz dvojkridlove otvaracie, aby som mohla otvorit obe strany. A myslim ze sirka 200cm je tak akurat na jedno dvojkridlove francuzske okno. Ani viac ani menej. Pripadne dve vedla seba...
        • zuzkamaEste som zabudla :
          Profil, tym ze je taky velky, ti dost zuzi okno, tak si daj pozor pri malych oknach. A ak mas jednu polovicu fix a druhu otvarvu/posuvnu, tak ta druha ma sklo o nieco uzsie, co je dost vidiet. Cize vzdy obe polky otvarave, alebo aspon vyklopne.
          • loika
            AUTOR
            @zuzkama  ďakujem Ti veľmi pekne za odpoveď 🙂 my budeme mať čo sa týka balkónových tak ako si písala jedno fix a druhé otváravosklopné ale dokopy nám to robí 200 cm
            • loika
              AUTOR
              a niekto ďalší sa nenájde? 🙂 čo sa týka inconu?