coverphoto
Neaktívny

katies0410

Katka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. dec 2011
Aktivita
166 príspevkov vo fotoblogoch
13 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (20)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte, prosím Vás, renovoval niekto drevenú terasu? Dnes som ju vyvapkovala ( asi veľmi blízko, lebo som povytrhavala vlákna) časť som natrela,ale chytilo mi to hrozne tmavo. Teraz neviem čo ďalej. Môžem ju celú vybrusit a následne natrieť olejom? Alebo použiť prípravok na odstránenie starého náteru a potom natrieť? Ďakujem za každú radu

  • neyaaale čím ste ju natreli? olejom? Wapku moc na drevo neni dobre použivat dokonca ani na tvrde exoticke, vymyva makšie časti... 😞(( Idealne použit kartač ako na lode... vykartačovat vysprchovat a hotovo, robim to 2 x ročne... na jar a na jesen... Ake drevo mate?
    • katies0410
      AUTOR
      @neyaa  máme sibírsky smrekovec. Nie je to žiadna exotika. Ale neviem si predstaviť to kartacovat. A používaš aj náter? Lebo ja som chcela odstrániť starú náter a použiť nový. No už to budem musieť asi len vybrusit všetko.
      • neyaa@katies0410  my na terasu davame iba olej to je tiež náter ale olejový. Aky druh náteru máte vy? Viem ze niekto pouziva na drevene veci niečo ako lazura dokonca i farbu 😞(( to ak chcete odstranit treba len vybrusit preč... Olej je pre drevo omnoho lepši. doporučim olej DELTA obsahuje vsetky zlozky ochrany proti plesniam, hubam, vlhkosti apod... su rozne odtiene pigmentacie...a neni to farba ani lazura ale krasny prirodzeny olej...
        • katies0410
          AUTOR
          Používame olej Adler na podlahy do exteriéru. Určite to má nejaký odtieň, ale dnes my to chytilo úplne tmavo , čo som nechápala, keďže som to mala vyvapkovane.