Toľko sa toho dialo, že som sa nemala kedy ani na chvíľu zastaviť, prelistovať si najnovšie číslo Môjho domu a prečítať si inšpiratívny článok z návštevy u @agregorov :) ale konečne som sa k tomu dnes dostala a musím povedať jedno veľké ĎAKUJEM! Ďakujem Adriane, že ako prvá prijala výzvu podieľať sa na novej pravidelnej rubrike v Mojom dome "Na návšteve pod Modrou strechou" a dovolila redakcii nahliadnuť do jej úžasného domu s 50 oblúkmi. Ďakujem aj za jej slová, ktoré ma nesmierne zahriali pri srdci: "To, čo dnes robím, robím aj vďaka Modrej streche. Vznikla tam skupina, v ktorej sme sa navzájom povzbudzovali, vymieňali si skúsenosti. Nebyť tohto portálu, mnohé veci v mojom živote by sa zrejme neudiali." A ďakujem vám všetkým z Modrej strechy, že ste takou podporou a vďaka vám sa plnia sny a menia životy k lepšiemu :) Pozitívnejší posviatočný návrat do práce si ani neviem predstaviť! A čo myslíte? Kto bude druhým hostiteľom v rubrike "Na návšteve pod Modrou strechou"? :)
Toľko sa toho dialo, že som sa nemala kedy ani na chvíľu zastaviť, prelistovať si najnovšie číslo Môjho domu a prečítať si inšpiratívny článok z návštevy u @agregorov :) ale konečne som sa k tomu dnes dostala a musím povedať jedno veľké ĎAKUJEM! Ďakujem Adriane, že ako prvá prijala výzvu podieľať sa na novej pravidelnej rubrike v Mojom dome "Na návšteve pod Modrou strechou" a dovolila redakcii nahliadnuť do jej úžasného domu s 50 oblúkmi. 
Ďakujem aj za jej slová, ktoré ma nesmierne zahriali pri srdci: "To, čo dnes robím, robím aj vďaka Modrej streche. Vznikla tam skupina, v ktorej sme sa navzájom povzbudzovali, vymieňali si skúsenosti. Nebyť tohto portálu, mnohé veci v mojom živote by sa zrejme neudiali." A ďakujem vám všetkým z Modrej strechy, že ste takou podporou a vďaka vám sa plnia sny a menia životy k lepšiemu :) Pozitívnejší posviatočný návrat do práce si ani neviem predstaviť! A čo myslíte? Kto bude druhým hostiteľom v rubrike "Na návšteve pod Modrou strechou"? :) - Obrázok č. 22/4