Si šikovný domáci majster? Táto ponuka je pre teba ako stvorená!

Redakcia Urob si sám hľadá na dlhodobú spoluprácu šikovného majstra či domáceho kutila, ktorý by si svoje zručnosti nenechával len pre seba, ale ukázal ich aj čitateľom obľúbeného časopisu Urob si sám a webovej stránky www.urobsisam.sk. Práve teraz sa môžeš stať inšpiráciou pre ďalších domácich kutilov!

Si to ty? Prečítaj si, čo ťa čaká:

Každý mesiac budeš realizovať a fotiť pracovný postup (môže ich byť aj viac, ak si trúfaš), ktorý si vymyslíš, alebo ktorý ti zadá šéfredaktor časopisu podľa témy čísla. Materiál na výrobu budeš mať zabezpečený, prípadne dostaneš prostriedky na jeho nákup. Za realizáciu, nafotenie a popísanie postupu dostaneš odmenu od 50€ do 500€, v závislosti od náročnosti projektu.

Malo by ísť prevažne o mužské“ návody a pracovné postupy (ktoré samozrejme môžu vyrobiť aj ženy :)). Budeš realizovať rôzne malé stavby, opravy, rekonštrukcie, alebo aj vylepšenia bicyklov, áut, surfov či lodí... Jednoducho budeš vytvárať užitočné, praktické a inšpiratívne pracovné návody a postupy nielen do domu a záhrady.

Čo robiť, ak ťa ponuka zaujala?

Určite už máš za sebou niekoľko úspešne zrealizovaných projektov. Nafoť to najlepšie z nich a fotky pošli na mailovú adresu simona.sturdikova@jaga.sk. Napíš aj pár slov o sebe a hlavne o tom, aké projekty najradšej realizuješ.

Ako bude výsledok tvojej práce vyzerať?

Pre lepšiu predstavu toho, čo ťa čaká, si môžeš pozrieť vzor pracovného postupu zverejneného v časopise Urob si sám 4/2018. Aj na takýchto projektoch budeš pracovať!

Tak čo, zaujala niekoho z vás táto ponuka? Viem, že je tu medzi vami kopec šikovných ľudí, ktorí by sa na to mohli hodiť :) Tak neváhajte a poďte do toho!

  • jakinoMôžem mu poslať číslo na suseda, ktorý vždy, keď sa do niečoho doma pustí, skončí na chirurgii? 🙂
    • janamartish
      AUTOR
      @jakino  z toho by mohli byť zaujímavé fotopostupy 😃
      • samasa_sk@jakino  to by bolo skor pre časopis - naše zdravie 😂😂😂