Nové zobrazovanie PR článkov

23. okt 2014

Urobili sme na stránke zmenu v zobrazovaní a umiestnení PR článkov. Odteraz majú PR články vyhradené miesto, pričom zobrazovať sa budú na domovskej stránke a v okienku na pravej strane fotoblogov. Doteraz sme PR články zaraďovali do kategórie Vybrali sme, no rozhodli sme sa túto kategóriu ponechať len pre používateľské príspevky.

Aby profil, ktorý bol vytvorený pre publikovanie PR článkov, bol vizuálne odlíšený od profilov reálnych používateľov, urobili sme výnimku a dali mu ilustračný fotoportrét. Táto výnimka platí len pre profil pr_clanok.

Nový fotoportrét má takýto vzhľad:

Cieľom nového umiestnenia PR článkov je oslobodiť kategóriu Vybrali sme od komerčných príspevkov. Chceme, aby ste vo Vybrali sme nachádzali obsah, ktorý tvoríte vy, naši používatelia. Do tejto sekcie zaraďujeme albumy a články, ktoré získajú najviac návrhov od vás, alebo také príspevky, ktoré považujeme za hodnotné a myslíme si, že by vás mohli zaujímať a inšpirovať.

Boli by sme radi, keby sekciu Vybrali sme tvoríte najmä vy. Dajte nám vedieť, čo sa vám páči a aké albumy by ste vo Vybrali sme chceli vidieť. Nad každým albumom je možnosť „Navrhnúť do Vybrali sme“. Kliknutím na tento odkaz sa o vašich návrhoch dozvieme a navrhnuté príspevky budeme postupne pridávať do Vybrali sme.

O svojich návrhoch nám môžete dať vedieť aj tak, že pod album alebo článok pridáte označenie  #navrh

Na všetky návrhy sa už teraz tešíme! :)

Za 4nets team vám prajem krásny deň!

#info #novinka