Jún na Modrej streche: 10 najpopulárnejších albumov

Dúfam, že ste mali krajší vstup do júla ako ja. Mňa chytila choroba, to preto s júnovým výberom najlepších albumov prichádzam až teraz. Ale je to pre mňa príjemný návrat v čase, aspoň vidieť, koľko hodnotných albumov sem opäť pribudlo. Dúfam, že rebríček najpopulárnejších albumov z júna poteší aj vás. 

Toto je 10 albumov, ktoré sa v minulom mesiaci tešili najväčšej pozornosti. Ak ste ich doteraz nevideli, rozhodne by ste si ich nemali nechať ujsť:

1. Naše málé království.... (album od @ajinkap)

2. Už čoskoro domov..❤ (album od @guedaluz)

3. Garden party (album od @alexandrasofia)

4. Jeden kus histórie (album od @costes)

5. Naše radost ve sklepě😏 (album od @ajinkap)

6. Záhradné kúpacie jazierka (album od @janamartish)

7. Kuchyňa ❤ (album od @strapusik122)

8. Starý plot v novom šate (album od @dobryplot)

9. Záhradná lavička s konštrukciou na visteriu mi ten môj muž šikovný práve vyrába, samozrejme niečo v tom našom štýle, záhradné osvetlenie, paletové sedenie (album od @rain77)

10. Náš budúci domov (album od @iwkars)

Tak čo? Našli ste v tomto výbere niečo nové, neobjavené, čo vám spríjemnilo dnešný deň? Verím, že vám výber opäť priniesol nové inšpirácie a potešenie pre oko. 

Ďakujem všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážim, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu :)
Jana, 4nets team

Pozrite si aj: 
výber TOP albumov z mája
výber TOP albumov z apríla
výber najlepších albumov roka 2017

  • cina1no a mna bodla osa pod oko 1. jula. chvalabohu, uz len taky mini opuch.a ja taka,ze priroda pekne nazivat, ale figu, agresivne osy treba zlikvidovat 🙂. nooo tak som sa postazovala 🙂
    a veru niektore albumy mi usli,a tak som peken poklikala terazky
    • janamartish
      AUTOR
      @cina1  štípnutie osou pod okom musí byť veľmi nepríjemné.. drž sa, nech opuch rýchlo prejde! 🙂 a som rada, že vo výbere si našla aj niečo nové 🙂