20 najpopulárnejších albumov na Modrej streche v roku 2018!

Rok 2018 bol skvelý a je mi cťou, že ho môžem v tomto článku zosumarizovať z pohľadu toho, čo sa na Modrej streche udialo. Opäť ste urobili kus práce na svojich domoch a záhradách, ktoré si jednoznačne zaslúžia obdiv. Nesmierne ma teší, že svoje pokroky, splnené sny a skúsenosti zdieľate aj s nami na Modrej streche. 

Ťažko z toho množstva albumov jednoznačne vybrať tie najkrajšie alebo najlepšie, pretože každý by si do svojho rebríčka vybral iné. V tomto rebríčku sumarizujem albumy, ktoré pribudli v roku 2018 a dostali od vás najviac označení Páči sa mi to.

Tak nech sa páči, pozývam na návštevu do 20 najpopulárnejších albumov roka 2018 na Modrej streche:

20. Záhrada 2018 (album používateľky @andreasiskova3)

Pani majiteľka @andreasiskova3 má veľkú záhradu s úžitkovou aj okrasnou časťou. Okrasná záhrada síce nie je veľká, no aj tak robí pani majiteľke radosť. A ani sa nečudujem, pohľad na ňu je naozaj čistá radosť :)

Pozrieť celý album.

19. Naše škaredé káčatko (album používateľky @catherine63)

Rekonštrukcia tohto starého domu si na prvý pohľad vyžaduje veľa sily a trpezlivosti. Majitelia ju nepochybne majú, pretože napredujú neskutočne rýchlo! Pozrite si priebeh ich rekonštrukcie krok po kroku.

Pozrieť celý album.

18. Začal sa druhý rok bývania v našom domčeku ♡ Bramasole ♡ ... Stilo tak trochu inak (album používateľky @rain77)

Toto nádherné bývanie vás chytí za srdce! Ide o katalógový montovaný dom, no na prvý pohľad by ste tomu neverili, pretože vyzerá úplne originálne. Pani majiteľka @rain77 ho zariadila s citom pre detail. Tu sa musí nádherne bývať!

Pozrieť celý album.

17. Moja srdcovka... (album používateľky @vava1804)

Na túto úžasnú záhradu sa neviem vynadívať. Pani majiteľka @vava1804 sa jej síce musí venovať každý deň, no záhrada jej to niekoľkonásobne vracia späť v podobe neskutočnej farebnej nádhery.

Pozrieť celý album.

16. Tehlový plot (album používateľa @mirom113)

Perfekcionistu @mirom113 netreba na Modrej streche obzvlášť predstavovať. Do čoho sa pustí, to je záruka dokonale vykonanej práce. Inak to nie je ani v prípade jeho murovaného tehlového plota. Perfektná robota!

Pozrieť celý album.

15. Domácky vyrobené zastrešenie terasy (album používateľa @rajon)

Skvelá práca majiteľa domu @rajon, ktorý si svojpomocne vyrobil zastrešenie terasy. A prekvapí vás aj rozpočet celého projektu!

Pozrieť celý album.

14. Náš domček bielo-šedý seversko-vidiecky štýl (album používateľky @cica1982)

Milovníci bielej farby a kombinácie severského a vidieckeho štýlu si v tomto albume určite prídu na svoje. Nádherné bývanie, ktoré má dušu!

Pozrieť celý album.

13. Dom dvoch tvárí (album používateľky @cmacarik)

Ďalší originálny interiér, do ktorého majiteľka @cmacarik vkladá svoju dušu a naozaj to z neho aj cítiť. Na návšteve v tomto albume sa určite budete cítiť príjemne. A tá detská izba? To je úplná dokonalosť!

Pozrieť celý album.

12. Atypická obývačka (album používateľky @tyrkysova)

Absolútne nádherná obývačka! A zaujme o to viac, keď sa dozviete, že sedačku je DIY vyrobená priamo majiteľmi a knižnicu a TV stolík si tiež robili svojpomocne, na mieru. Ale kto pozná aj iné projekty šikovnej @tyrkysova, toho to vlastne ani neprekvapí :)

Pozrieť celý album.

11. Bazén, bazénový domček a terasa. Predstavy a skutočnosť. (album používateľky @marlene)

Takto to vyzerá, keď skutočnosť je ešte krajšia ako predstavy. Ohúri vás nielen úžasný bazén a roztomilý záhradný domček, ale aj najkrajší výhľad z bazéna, aký som kedy u niekoho v záhrade videla. Odpadla som z neho!

Pozrieť celý album.

10. Domček v poli (album používateľky @alexandrasofia)

Prvý rok bývania v novom domčeku a pani majiteľka @alexandrasofia si ho už takto úžasne zútulnila. Sama priznáva, že pre niekoho to môže byť gýč, no nám sa osobitosť tohto bývania a mix vidieckeho štýlu s prvkami vintage a romantiky veľmi páči. 

Pozrieť celý album.

9. Náš domček ❤️ (album používateľky @nikol1988)

Úžasný album, ktorý dokumentuje stavbu bungalova podľa mierne upraveného projektu Rocca od hrubej stavby až po zariaďovanie interiéru. Neuveriteľné pokroky!

Pozrieť celý album.

8. Záhrada 2018 (album používateľky @svetlusa7)

Táto záhrada je dokonalým príkladom splneného sna. Majiteľka @svetlusa7 si svoju záhradu vysnívala, nakreslila a s manželom nakoniec aj zrealizovala. A výsledok je úžasný!

Pozrieť celý album.

7. 2018 (album používateľky @agregorov)

Storočný dom s 50 oblúkmi je ľuďom z Modrej strechy veľmi dobre známy a aj ja veľmi rada chodím na návštevu do albumu jeho majiteľky @agregorov. Všetko v ňom dokonale ladí a ide z neho neskutočná atmosféra! A okrem úžasného interiéru vás v tomto albume potešia aj krásne fotky.

Pozrieť celý album.

6. U nás :) (album používateľky @hederaaa)

Takto útulne to vyzerá doma u záhradnej architektky Katky Miklovej, ktorú nájdete aj medzi našimi Profesionálmi ako @hederaaa. Keď som prvýkrát tento interiér zbadala, bola som nadšená. Nielen zariadením, ale aj úžasnými doplnkami a dekoráciami. A to nehovorím o vstupnom priestore, ktorý je úplne mimoriadny! 

Pozrieť celý album.

5. Naša drevenica (album používateľky @janushka1)

Táto drevenica priamo pod lesom je úplne ako z rozprávky. Pani majiteľka @janushka1 s manželom v nej zachovávajú pôvodnú atmosféru, renovujú pôvodný nábytok a držia sa tradícií. Síce majú s drevenicou veľa práce, ale určite to bude stáť za to. Podobná drevenica je snom mnohých :)

Pozrieť celý album.

4. Jar u nás (album používateľky @karfunka)

V tejto neskutočnej záhrade stále niečo kvitne! Album sa síce volá Jar u nás, no majiteľka záhrady @karfunka v ňom dokumentuje svoju záhradu aj v iných ročných obdobiach. A musím povedať, že toľko farieb v jednej záhrade som už dávno nevidela!

Pozrieť celý album.

3. Dom 2018 (album používateľky @samasa_sk)

Moderný dom zvonku aj zvnútra. Ak milujete kombináciu bielej farby a drevených materiálov, budete tento dom milovať rovnako ako ja!

Pozrieť celý album.

2. Naše málé království.... (album používateľky @ajinkap)

V tomto dome je to naozaj ako v kráľovstve. Kombinácia čiernej farby a drevených materiálov v podaní majiteľky @ajinkap vyzerá božsky a okrem iného vás zaujmú aj neopozerané doplnky, ktoré dotvárajú atmosféru celého rekonštruovaného domu. Nádherné bývanie!

Pozrieť celý album.

1. Naše L-ko: druhý rok (album používateľky @neyaa)

Ďalší z albumov, ktoré určite nie je potrebné predstavovať a ľuďom z Modrej strechy je veľmi známy. Majiteľka @neyaa je hviezdou vo vytváraní útulnej atmosféry. Interiér je založený na minimalizme a je výsledkom prieniku prírodných, severských, industriálnych aj rustikálnych prvkov. Úplne dokonalý NED bungalov, do ktorého sa určite zamilujete aj vy!

Pozrieť celý album.

 

Ďakujeme všetkým ľuďom (nielen z tohto výberu, ale z celej Modrej strechy) za ďalší úžasný rok! Ďakujeme, že ste s nami a tvoríte Modrú strechu. Dúfam, že aj tento rok bude plný výziev, nových projektov, úspechov a ďalších krásnych albumov :) Držím vám palce!

Jana, 4nets team

P.S.1: A ktoré albumy, ktoré sa medzi najpopulárnejšie albumy nedostali, ste si minulý rok najviac obľúbili vy? Doplňte tento rebríček o ďalšie skvelé tipy :)

P.S.2: A ak toto čítate a ešte nie ste na Modrej streche zaregistrovaní, pridajte sa k nám! Čaká vás množstvo inšpiratívneho obsahu a užitočných informácií z fóra. Tešíme sa na vás!

  • kim_rossi_stuardsuper napad tento vyber toho najlepsieho
    • janamartish
      AUTOR
      @kim_rossi_stuard  teším sa, že sa nápad páči 🙂
      • kim_rossi_stuard@janamartish  ano a velmi, vela zaujimaveho pokope, dobre napady a inspiracie...verim ze z toho bude tradicia na dlhe roky, dakujeme
        • rain77@janamartish  veľmi pekne ďakujem 🙂
          • janamartish
            AUTOR
            @kim_rossi_stuard  to dúfam aj ja! Už minulý rok som robila prvý rebríček, a robím výber obľúbených albumov aj po mesiacoch. Ak by si si chcela pozrieť, tak posielam aj link: https://www.modrastrecha.sk/blog/janamartish/?post_type=3 🙂
            • janamartish
              AUTOR
              @rain77  my tebe ďakujeme za všetko! 🙂
              • kim_rossi_stuard@janamartish  dakujem, rada si ich pozriem
                • ajinkapJeště jednou děkuji i tady. Jen jsem.chteoa dodat, že prave Modrá střecha mi byla velkou inspirací pro rekonstrukci našeho domečku a je tady neuvěřitelně spousty krásných domovů, zahrad atd a nejenom v tomhle výběru. 🙂
                  • neyaaJanka ďakujeme za prehlad a tiež tvoje popisky. MS je pre mna prijemnym relaxom, rozptýlením. Je tu milá komunita ludí, ktorí riešia svoje bývanie a možu konzultovat svoje stavebné problémy, nejasnosti a tiež sa inšpirovat. Vďaka moc je to moc fajn
                    • janamartish
                      AUTOR
                      @ajinkap  s tým množstvom krásnych domov a záhrad úplne súhlasím 🙂 ďakujeme, že patríš medzi tých, ktorí inšpirujú!
                      • janamartish
                        AUTOR
                        @neyaa  ďakujem za milé slová, presne takéto slová nás v práci na Modrej streche motivujú ísť ďalej a vidíme, že to má zmysel 🙂 🙂 ďakujem, že si tiež súčasťou Modrej strechy 🙂
                        • matilka22MS bola, je aj bude pre mňa inšpiráciou 🙂
                          • janamartish
                            AUTOR
                            @matilka22  to rada počujem, ďakujeme za takéto milé slová 🙂
                            • tyrkysovaĎakujeeeeem za každy jedne nahlad k nam domov a každe jedno "páči sa" si velmi vážim 😘😘😘😘 a dakujem aj streche že je, lebo je užasna 😊😊😊 a inak chcelo by to už nejaku fajn apku pre prehladnejsie a lepsie prezeranie albumov 😁🙈😃 bude? 🤔😃❣️
                              • janamartish
                                AUTOR
                                @tyrkysova  lepšia apka nebude, ale bude responzívny dizajn, čiže normálne cez prehliadač sa bude dať Modrá strecha pekne pohodlne prehliadať 🙂