10 najpopulárnejších albumov na Modrej streche v roku 2016

Doprajme si ešte jedno obhliadnutie za tým, čo sa na Modrej streche dialo v roku 2016. Pribudlo stovky skvelých albumov, krásnych domov, úžasných interiérov i záhrad. Pripravili sme pre vás zoznam 10 albumov, ktoré vznikli v roku 2016 a dostali najviac označení Páči sa mi to.

Nech sa páči, pozývame na návštevu do 10 najpopulárnejších albumov roku 2016 na Modrej streche:

10. Takto to celé bolo. (album používateľa @durim)

Obdivuhodný a výnimočný projekt domu na pozemku hneď vedľa rieky. Slovami majiteľa: "Nášmu architektovi sa podarilo v podstate do malého domu natesnať dizajn drahých "super" víl."


Pozrieť celý album.

9. Záhradkárčenie 2016 (album používateľky @svetlusa7)

Dokonale upravená, jednoduchá, no napriek tomu pestrá záhrada s mestským nádychom. Je v nej toľko krásy na obdiv! 

Pozrieť celý album.

8. Záhradka (album používateľky @nelly_)

Záhradka s netradične tvarovanými stromčekmi a výrazným dreveným plotom, ktorá poteší nie len na pohľad, ale ponúka aj priestor na usadenie sa a oddych.

Pozrieť celý album.

7. Víkendový dom v strmom svahu (album používateľky @inspiracionni)

Víkendový domček s úžasnou útulnou atmosférou a skvelým výhľadom vás určite očarí.

Pozrieť celý album.

6. Naše hniezdočko :-) (album používateľky @duschka)

Úžasné bývanie, ktoré vzniklo kombináciou nového a starého, zladením rôznych farieb a využitím home-made nábytku a doplnkov. 

Pozrieť celý album.

5. Vyvýšené záhony podľa nás (album používateľky @liviaz)

Vlastnoručne vyrobené vyvýšené záhony ohraničené chodníkmi s kamienkami a ukončené zámkovou dlažbou. Zelenine a bylinkám sa v nich úžasne darilo!

Pozrieť celý album.

4. U nás doma v retro šate (album používateľky @angelin84)

Domov zariadený v retro štýle vás doslova nadchne. Pozorne vybraté a skombinované doplnky tvoria úžsaný celok a originálne bývanie.

Pozrieť celý album.

3. Laguna 17 (album používateľky @karamelka1973)

Dom postavený podľa projektu Laguna 17, veľmi vkusne zariadený v kombinácii bielej a sivej a so všadeprítomným citom pre detail. 

Pozrieť celý album.

2. Co jsme stihli za 12 měsíců (album používateľky @mmmmartinaaaa)

"Můj styl je vlastně nestyl", tvrdí autorka albumu Martina. Za 12 mesiacov stihli spolu s manželom vytvoriť výnimočné útulné miesto ladené do modrej, aké tu len tak nevidíme.

Pozrieť celý album.

1. Zariaďujeme náš L- domček NED bungalov (album používateľky @neyaa)

Takto vyzerá dom, ktorý si zakladá na minimalizme a je výsledkom prieniku prírodných, severských, industriálnych aj rustikálnych prvkov. Okrem toho, v albume sú detailne zobrazené všetky pokroky a postupy, ktoré mnohých určite inšpirujú.

Pozrieť celý album.

Bonus: Tu sme doma :-) (album používateľky @zuzu1705)

Album, ktorý v čase zostavovanie rebríčku nemal dostatočný počet "Páči sa mi to" na zaradenie do rebríčka, ale medzičasom tento počet stúpol a zaslúži si byť spomenutý. 

Pozrieť celý album.

Tak čo poviete? Bol to silný rok, počas ktorého na Streche vyrástlo množstvo krásnych domov. Všetkým z Modrej strechy držím palce v ďalších krokoch, postupoch a rozhodnutiach, ktoré vás čakajú v roku 2017 :)

  • sue1978Iného víťaza som ani neočakávala. 😀 Srdečne gratulujem... všetkým 👍🏼
    • jarka62Super tuším iba jeden projekt som nepoznala, inak u ostatných ako by som bola 😊
      • mitzekatzeSuhlasim 😉 silny rok plny krasnych inspirativnych albumov, vitazom blahozelam a som rada, ze mnohi z nich inspiruju aj mna. Vsetkym zelam vela sil v budovani svojich domovo a uzivanie v zdravi 😉
        • andyfotobol to skvely rok.. keby sa modra strecha nezmenila na charakter domacich mamiciek... tak viem povedat o dalsich min. 10 albumoch ktore valcovali modru strechu a nakoniec uzivatelia prestali pridavat foto, uz len kvoli tomu akym smerom sa MS ubera smutne... XY uzivatelov co mi tu chyba a co inspirovalo svojimi napadmi, fotografiami, postupmi... skoda...
          • liluska8krasne inspirujuce albumy ste vybrali👍
            • verra66@andyfoto  ja som nejako nepostrehla, že by sa strecha tento rok zmenila. aj predtým sa tu ľudia urážali(nemyslím jeden druhého), zamykali albumy, odchádzali... lebo neprajnosť. tie čo prišli z koňa sa väčšinou asi držia v ich skupine, ak tu ešte vôbec sú. a tie, čo si mysleli, že tu môžu pridávať statusy ako na koňovi boli usmernené či už užívateľmi alebo adminkou. aj minulé roky okolo vianoc/veľkej noci vznikalo veľa albumov s dekoráciami, aj im dokonca niekto založil skupinu v nádeji, že sa tam baby odpracú... ja mám pocit, že to čo spomínaš sa tu deje stále...
              • maryhutKrasne albumy a realizácie byvania
                • matoradoVdaka, ze to tu je vsetko pokope. Aspon vidim, kolko mi toho stale uslo, hoci som tu skoro furt. 😃 Na vitaza som mal uplne iny tip, ale ten album sa nakoniec ani neumiestnil... 😉
                  Blahozelam vitazke, som jej velky fanda a takisto jedinemu muzskemu zastupcovi na cestnom mieste!
                  • jarickagratulujem vsetkym
                    • milenasskrásne bývania ale chýba mi tam aj album @maja65  😉
                      • tyrkysovaParáda a blahoželám k umiestneniu 😉
                        • silvester4@matorado  prezradis ten tvoj tip?
                          • silvester4Vsetky albumy su inspirujuce. Mne tam chyba aj @mirom113
                            • hizanka@silvester4  súhlas...ten má tušim viac likes ako všetci dokopy...
                              • mitzekatze@silvester4  
                                @hizanka  to mate pravdu, ale clanok spomina, ze to bola vyhodnotie albumov zalozenych v roku 2016 a mirom113 ho ma zalozeny uz dlhsie. Keby islo o vyhodnotenie cca 5rokov tak tam by urcite bol 😉