Pre tých, ktorí také doma nemajú...

23. jan 2016
Pre tých, ktorí také doma nemajú... - Obrázok č. 3
  • lahileAle je to pekná výzdoba 🙂
    • joe69no co jamko,kedy si pojdem dat vino a napchat sa klobas z tej Tvojej zamrznutej pivnice? tak ako bolo pri tom mraze? mne vrchny poklop okolo krajov omrzol,kde sa stretavaju teply z pivnice a chladny od vrchu. na vetrakoch mam ladove cencule.Inak ok,nezmrzlo nic
      • jamk1
        AUTOR
        @joe69  Vlhkosť stále 99%, teplota v pivnici 3,5°C a ako si písal, deka z vnútornej strany a bočné múry asi 15-20cm od deky smerom dole pokryté inoväťkou. Ale práve dnes som bol z pivnice brať mandarinky, ktoré som kupoval deň pred Štedrým večerom v akcii a sú také ako keď som ich kupoval. Na ovocie a zeleninu je tá pivnica super. Zeleninu - mrkva, petržlen, zeler, kaleráb, všeko mám v 20 litrových kýbloch v piesku a keď ju vyberiem, ako keby som ju zo záhona vytrhal. :o)
        • jamk1
          AUTOR
          @joe69  Jáj a ešte klobásy - na tých sa začala tvoriť pleseň na povrchu, tak som ich pozvešal, opláchol octovou vodou, zavesil u suseda do komory, kde je sucho a už sa míňajú. Klobásam tam dobre nebude. To ma mrzí. :o(
          • joe69klobasy by mali byt vetrane na povale,neva s dobrym vinom sa veru rychlo minu.Vies,preto som to izoloval.ale mozno sa stava aj to,ze sa tam prave zraza teply od podlahy na chladnej deke a stenach
            • jamk1
              AUTOR
              @joe69  Inakšie teraz boli extrémne teploty. Minulý týždeň od štvrtka do nedele sme mali v noci -17 a v sobotu dokonca -19. Tak to sa nečudujem že to tak premrzlo. Mne chutnajú klobásy aj bez vína, lebo ja nepijem, Ale zase prečo nie - určite to patrí spolu. Zajtra sa chystám na nákup mäsa a ešte pokiaľ je zima, idem spraviť jaternice, tlačenku a klobásy. Nemám strach, že by sa to neminulo. :o)
              • joe69tak ich rychlo urob,nech vymrznu a daj hned vediet.
                • jamk1
                  AUTOR
                  @joe69  Budem informovať. :o)