coverphoto
Neaktívny

jabor

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 22. okt 2011
býva v meste Hlohovec
Info o bývaní
Stav   Už bývam v dome
projekt   Dom
Aktivita
77 príspevkov vo fotoblogoch
5 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (21)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Prvému výkopu 2. 6. 2011 predchádzalo skoro ročné plánovanie. Keď sme si mysleli, že máme konečnú verziu, prisnil sa mi sen, ktorý aj poslednú verziu zmenil. Statik nebol nadšený... Ale podoba domu, ktorá je tu, je už konečná - aspoň pevne dúfam! Vnútorné priestory -...

Máte niekto hliníkové okná od Slovaktualu - profil Heroal? Rada by som sa podelila o skúsenosti. Je to nemecký profil , s ktorým nemali byť žiadne problémy, no... Veľké okná 2,20 x 1,60 sa nám začali rosiť, tak sme pátrali prečo. Zistili sme , že rám neprilieha k otváravému krídlu. Vznikla tam medzera - okno sa ochladzuje a vziká kondenz. Zvažujeme reklamáciu. Stalo sa to už niekomu? Všetky skúsenosti privítam 😞

  • jankazbZavolat montaznikov, bude to iba zle dostelovane 😞
    • jabor
      AUTOR
      @jankazb  No, doštelovať to už nejde. Ony sú real vyhnuté rámy smerom dnu a krídla smerom von. Vzniká tam teda medzera. To už dotiahnutie nezvládne.
      • jankazbTak to uz vazne reklamovat.
        • katelinn@jabor  prosím, ako to u vás s oknami dopadlo? vyberáme akurát okná a máme heroal tiež vo výbere.
          • jabor
            AUTOR
            @katelinn  ukoncili sme to dostelovanim na maximum. Vymenu som odmietla, lebo by to znamenalo znicenie podlahy vo vsetkych izbach, kedze nam nadvazuje. Ako sa vyparila vlhkost z murov po nastahovani, asi po 3 rokoch,btak sa uz okna nerosia. Bez namrazy zvladli aj tohtorocnu krutu zimu. Nam ich pokazili montaznici. Mali sme pocit, ze sa to u nas ucili. Dnes by som vsak volila geneo... heroal uz asi nie. Nechcem odhovarat, moj pocit. Ja som uz na zaciatku do toho genea chcelacist, ale manzel rozhodol. Ine okna su ok, aj HS portal je super. Az nacto, ze nam ho dobre vyrobili na 3.x... cela story 🙂)))
            • katelinn@jabor  Dik za info. my sme stále na vážkach, bojíme sa hlavne montáže. Aj preto ešte zvažujeme drevohliník, i keď pocitovo ma to ťahá k hliníku.